Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest

Kogelwerende vesten

Vbrbelgium is expert in kogelwerende vesten. Verdeler van Sioen België. Kogelvrij vest legaal online kopen, passen in winkel, dienst na verkoop, snelle levering

.
Vbrbelgium is expert in kogelwerende vesten en levert aan verschillende overheidsdiensten, bewakingsdiensten, agenten en burgers. 
.
Wij zijn verdeler van SAT producten van Sioen België. 
Sioen Armour Technology levert kogelwerende vesten voor politiediensten over de hele wereld en is van onberispelijke kwaliteit. Wij staan in contact met de stockvoorraad van Sioen waardoor wij zeer snel kunnen leveren uit de magazijnen van Sioen.
 .
Een kogelvrij vest kan men legaal online kopen, men kan komen passen in de winkel en als dienst na verkoop is elke kogelvrij vest voorzien van de fabrieksgarantie.
.

Onze verschillende soorten kogelwerende vesten

.
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
.
Verschillende kogelwerende vesten en kogelvrije vest legaal kopen in België bij vbrbelgium.
Als burger, politie of bewakingsagent kogelvrij vest kopen volgens de Belgische wetgeving. Prijs civiele of militaire vest niveau 2 of klasse 4 tegen ak47 kalashnikov geweren. Kostprijs kogel vest level 2, niveau 3A of nij iv
.
Vbrbelgium expert service
De kogelwerende vesten te koop op deze website kunnen online aangekocht worden maar men kan deze ook passen in de winkel. Elke kogelwerende vest te koop in België uit onze webwinkel is wettelijke in orde en is legaal.
.
Hoe een kogelwerende vest of kogelvrije vest kopen ? 
Dit kan zonder een vergunning enkel dient men een wettelijk document (eindgebruikersverklaring) te ondertekenen. Kogelvrije vesten kopen kan vanaf 18 jaar. De kogel vest of kogelvrij vest België valt onder een BENELUX regeling. Men kan een kogelvrije vest te koop aanbieden op voorwaarde dat men de bepalingen uit de eindgebruikersverklaring respecteert. Kogelvrij vest kopen België, Nederland of Luxemburg vallen in principe onder dezelfde wetgeving.
.
De prijs kogelvrije vesten is vermeld op deze website
De prijs kogelwerende vest is afhankelijk van de klasse van beschermingswaarde. De vest prijs is in euro en men kan verschillende munteenheden selecteren op deze webwinkel. De kostprijs kogelvrije vest is afhankelijk van de maat. Vanaf 2XL wordt er een meerprijs gevraagd omdat het oppervlakte van de vest aanzienlijk groter wordt. Er kan ook een vest op maat gemaakt worden. De kostprijs kogelwerende vest is te vinden bij de verschillende maten van elke kogelwerend vest. De kostprijs kogelvrij vest kan stijgen of dalen met de wisselkoers van de Euro en de Dollar.

Men kan kogelvrije vesten belgië aankopen tot niveau 4
Het level 2 kogelwerende vest belgie kwam vroeger veel voor maar tegenwoordig gaat de voorkeur naar een lvl 3A
De kogelwerende vest niveau 2 is nog altijd verkrijgbaar in onze webshop
.
De oude kogelwerende vest level 2 belgie weegde vroeger aanzienlijk meer dan de moderne kogelwerende vest niveau 2.
.
Een nij iv kogelwerende vest soms ook wel eens kogelwerende vest ak 47 of kogelwerende vest kalashnikov, staat tegenwoordig goed in de belangstelling vanwege het veelvuldig gebruik van kalashnikov geweren bij terreuraanslagen of criminele afrekeningen. Om de kogels uit een Kalasjnikov geweer te stoppen heeft men een kogelwerende vest klasse 4 of kogelvrij vest klasse 4 nodig. Een militaire kogelvrije vest kopen kan op voorwaarde dat men niet behoort tot een paramilitaire organisatie.
.
Kan je als gewone burger een kogelvrije vest kopen ? 
Ja, als men zich aan de verklaringen van zijn eindgebruikersverklaring houd. Zijnde, dat men niet tot een terreurorganisatie of paramilitaire organisatie behoort. De kogelwerende vest is bedoeld voor persoonlijke bescherming. De belgische wetgeving kogelvrije vest laat toe dat men zich kan beschermen met een kogelwerende vest, echter de aankoop of het dragen van een kogelvrije vest om misdrijven te plegen kan aanzien worden als bewapening en een misdrijf met voorbedachten rade.
.
Een kogelvrij vest kopen legaal, 
waarbij alle wettelijke verplichtingen uitgevoerd worden kan u tegen heel wat problemen beschermen. Een illegale kogelwerende vest kan onderdeel zijn van een illegale wapenhandel. Een kogelvrije vest legaal is geregistreerd, waar uw aankoop motief duidelijke omschreven wordt u kan beschermen tegen verdachtmaking tot betrokkenheid bij terrorisme of andere illegale handelingen.
De vbr kogelvrije vesten zijn allemaal geregistreerd de vbr kogelvrij vesten worden allemaal volgens de wettelijke regels verkocht.
klasses kogelvrije vesten
.

Ballistic Resistance of Body Armor NIJ Standard 0101.06 update 2008.
.
NIJ niveau II : Kaliber 9x19 mm NATO en kaliber .357 Magnum in pistolen en revolvers met een normale loop van +/-100 mm lang. Dit zijn de normale dienstwapens. Deze wapens met normale afmetingen komen ook het meest voor bij criminelen.
NIJ niveau IIIA (3A)(06) : Kaliber .357 SIG en kaliber .44 Magnum in wapens met een langere loop. Het niveau NIJ-3A(06) is zowat het beschermingsniveau die vrijwel alle normale zware handvuurwapen kogels kan opvangen.
NIJ niveau III: Kaliber 7.62 NATO FMJ. Dit is een beschermingsniveau die vrijwel alle geweerkogelpunten met zacht loden kern kan opvangen van de FAL, Kalashnikov en M16.
NIJ Niveau IV: Kaliber .30 (.30-06 / 7.62) M2 AP. Dit is een beschermingsniveau die vrijwel alle geweerkogels met een staalkern kan opvangen in de militaire kogeldiameter .30 (7.62 mm)
.

Ballistic Resistance of Body Armor NIJ Standard 0101.04 update 2001.
.
NIJ niveau IIIA (3A)(04) : Kaliber 9x19mm en kaliber .44 Magnum in wapens met een langere loop. Het niveau NIJ-3A(04) is het oude beschermingsniveau en wordt nog zeer veel gebruikt omdat het aanzienlijk dunner is dan de nieuwe versie. (dunner, lichter en goedkoper). Stopt normale 9 mm munitie tot zelfs de zware .44 Magnum kogels.
.
.
Versta je het niet of kan je geen keuze maken uit al die soorten kogelvrije vesten?
.
.
Zoek je een kogelvrije vest om onzichtbaar onder je kledij te dragen zodat niemand het ziet?
.
polux-30

Pollux NIJ-3A(04)GRAN
.
.
De Pollux is een zeer comfortabele vest die je gemakkelijk onder de kledij kan dragen zodat niemand het ziet. Deze NIJ-3A(04)GRAN vest is een nieuwe soort die zeer soepel is, dun en weinig weegt. Ze biedt een goede bescherming tegen kogels uit pistolen en revolvers. Ze biedt ook een goede bescherming tegen messteken of andere voorwerpen met een scherpe punt. Ze biedt een nuttige bescherming tegen granaatscherven of andere rondvliegende voorwerpen bij een bomexplosie. Voor de leek dit de ideale vest tegen de meeste bedreigingen en is dit een uitstekende keuze waarvan je lange tijd tevreden zal zijn!
.
.
Zoek je een kogelvrije vest om onzichtbaar onder je kledij te dragen zodat niemand het ziet?
.
heracles-webshop-1
.
Heracles NIJ-3A(04)GRAN
.
Deze Heracles steek- en kogelvrije vest om boven uw beveiligingskledij te dragen is vrij soepel en comfortabel om te dragen. Ze biedt een goede bescherming tegen kogels uit pistolen en revolvers. Deze vest is ook meer steekwerende dan de meeste oude kogelwerende vesten. Deze NIJ-3A(04)GRAN vest is een nieuwe soort die steekwerend is tegen messen en dikke naalden. Deze Heracles vest is een uitstekende vest voor bewakingsagenten of portiers. 
.
drie
.
www.kogelvrije-vest-plate-carrier-level-4.com
.
.
Back links : https://vbrbelgium.com/kogelwerende-vesten/

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop