Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » Steward kogelvrij steekvrij fluo hesje veiligheidsvest

Steward kogelvrij steekvrij fluo hesje veiligheidsvest

Steward fluo hesje veiligheidsvest zonder het uitzicht van een steekwerend kogelwerend vest niet uitdagend steekvest Sioen kogelvrij signalisatievest kopen 
.
Het steward fluo hesje veiligheidsvest of signalisatievest met een ingewerkte en onzichtbare steekwerende en kogelwerende vest maakt een neutrale en niet uitdagende indruk op de bezoekers. Dit kogelvrij en steekvrij fluorescerende en hoog zichtbare signalisatievest heeft niet de indruk van een zichtbare kogelvrij vest en wakkert ook geen agressie aan. De reflecterende strips weerkaatsen het licht en zijn goed zichtbaar in het donker waardoor deze kogelwerende en steekwerende signalisatievest met fluo hesje de veiligheid van de steward vergroot.  
.

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Steward kogelvrij steekvrij fluo hesje veiligheidsvest
.
fluovest-2-006wit
De steward kogel en steekwerende vest is een lang fluo hesje met een ingewerkte discrete kogelwerende vest en ziet er uit als een normale veiligheidsvest of signalisatievest. Deze kogelwerende vest is niet gekend bij het brede publiek waardoor dit fluo hesje niet uitdagend is. 
.
fluovest-kogelvrij-vest-reflecterend-1
De reflecterende strips weerkaatsen het licht in het donker waardoor deze kogelwerende en steekwerende signalisatievest met fluo hesje goed zichtbaar is voor de autobestuurders.
.
fluovest-steekvest-open-1
Het fluo hesje opent met een rits in het midden   
.
fluovest-kogelvrij-vest
Onder het fluo hesje zit de ingewerkte discrete kogelwerende en steekwerende vest. 
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop