Steekwerend T-shirt

Steekwerend T-shirt steekwerende tanktop trui kopen belgie en nederland, steekvrij t shirt onderkleding VBR- Belgium en Torskin kleding brandwerend vest
Steekwerende T-shirts in verschilende beschermingswaardes waaronder : KR1-SP1, KR-36 Joule, KR-15 joule , meerdere lagen snijwernend materiaal en enkele laag snijwerend materiaal

Link naar hoofdpagina steekwerende T-shirts

Meest populaire zwarte steekwerend T-shirt is Torskin met steekwerende pakketten van 36 Joule. Deze kan als onderkleding gedragen worden onder een snijwerende jas en kan men online kopen vanuit België en Nederland. 
torskin-200-zwart 
Link naar Torskin zwart steekwerende T-shirt


Populaire grijze steekwerend T-shirt is Torskin met steekwerende pakketten van 36 Joule. Deze kan als onderkleding gedragen worden onder een gekleurde snijwerende jas.
torskin-200
Link naar Torskin grijs steekwerende T-shirt


Populaire zwarte donkergrijze steekwerende tanktop trui of T-shirt zonder mouwen Alpha van VBR-Belgium. Steekwerend over de volledige oppervlakte door meerdere lage snijwerend materiaal boven elkaar. Is zo soepel en comfortabel als een dikke trui.

combat-cut-alpha-5-004wa-50akl

Link naar Tanktop steekwerende trui

Zwarte donkergrijze steekwerende coltrui col Bravo met afneembare van VBR-Belgium. Steekwerend over de volledige oppervlakte door meerdere lage snijwerend materiaal boven elkaar. Is zo soepel en comfortabel als een dikke trui.
combat-cut-bravo-4-012witb30
Link naar steekwerende coltrui


Blauwe brandwerende en steekwerende sweater meerdere lagen snijwerend materiaal + 2 steekwerende pakketten KR15 van 250x300mm. 
dsc00404-1-w30

Link naar blauwe steekwerende T-shirt


Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt met 2 steekwerende en/of kogelwerende pakketten KR15 van 250x300mm.
blauwe-t-shirt-carrier-1-008wit30

Link naar blauwe brand- en steekwerende T-shirt


Full wrap around steekwerende T-shirt Mystic van Sioen kan met verschillende soorten steekwerende pakketten maar voelt ook aan als een volledige 360° beschermende steekwerende vest.
mistique-hoes-3w

Link naar Mystic steekwerende T-shirt van Sioen

engarde-zwarte-kogelwerende-t-shirt-1

Link naar steekwerend T-shirt Engarde


Als men een volwaardige steekwerende bescherming wenst dan draagt men best een traditionele discrete steekwerende vest onder de kleding. Men kan dit nog uitbreiden met een snijwerende T-shirt er onder of boven te dragen.

pollux-zwart-kr1-sp1-mes

Link naar traditionele steekwerende ondervesten

Vaak worden snijwerende T-shirt met enkele laag snijwerend materiaal op internet omschreven als steekwerende T-shirts. Bij een messteek is het vooral de diepte van de messteek die van belang is om vitale organen diep in het lichaam te raken en zo een dodelijke steekpartij als gevolg kan hebben. Hoewel een snijwerende T-shirt ook een bepaalde steekweerstand heeft zoals voor aanvallen met gebroken glazen is de steekwerende bescherming tegen een mes echter zeer gering, maar uiteindelijk kan de verhoogde steekweerstand de diepte van een messteek wel beperken en zo het verschil uitmaken tussen leven of dood. 
.
grijs-t-shirt-mes-1

Link naar pagina snijwerende T-shirtsgoogle9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop