Openingsuren & Contact » Beschermende kledij tegen terreuraanslagen

Beschermende kledij tegen terreuraanslagen

.
IS heeft zijn strategie gewijzigd en valt nu ook gewone burgers aan.
Iedereen kan nu slachtoffer worden!

.

Pas enkel dagen na de aanslag in Parijs kondigt Daesh (IS) opnieuw een tactische wijziging aan.
.
Terroristen dreigen met bommen, bomgordels en wapens met geluidsdempers. Steeds meer fundamentalisten zullen mee gaan op de terreurzwier van het brut geweld. Schietpartijen met Kalashnikov geweren trekken onmiddellijk de aandacht van de veiligheidsdiensten waarbij uiteindelijk de daders gedood worden, maar schietpartijen of executies met wapens voorzien van geluidsdempers zullen aan de aandacht van de veiligheidsdiensten ontsnappen en terroristen kunnen zo ongehinderd massaslachtingen aanrichten. Hiertegen staan veiligheidsdiensten vrij machteloos en zal de burger zelf moeten instaan voor zijn eigen veiligheid.
De agressie van de terroristen is simpel weg te omvatten onder brut geweld met alle soorten wapens.
.
Bescherming tegen de "Mes Jihad"
.
mes-vbr-3

Waar wij enkele maanden geleden nog waarschuwden voor terreuraanslagen met messen, zijn er in het totaal in verschillende landen reeds honderden doden gevallen door terreuraanslagen met messen. Vooral in Israël hebben aanvallen met messen heel wat doden en gewonden veroorzaakt. Het fenomeen wordt inmiddels al de “Mes Jihad” genoemd. Inmiddels hebben terroristen gedreigd met mes aanvallen in verschillende landen. Het is dan ook te verwachten dat het aantal aanvallen met messen in de nabije toekomst zal stijgen. Wij hebben voor u een aantal soorten beschermende kledij ter beschikking.

Bescherming tegen de Mes Jihad

.
Bescherming tegen bomgordels
.
spijkerbom-vbr-1

Na de aanslag in Parijs hebben terreurorganisaties gedreigd met nieuw aanslagen waarin ze zullen gebruik maken van bommen en bomgordels. Waar zware autobommen heel wat schade kunnen aanrichten, bomgordels zijn aanzienlijk lichter. In de onmiddellijke nabijheid van een explosie van een bomgordel is er een groot gevaar voor dodelijke verwonding, maar vanaf een paar meter ver beperken de verwondingen zich tot het afrukken van ledematen, die uiteraard uitbloeding en de dood als gevolg kunnen hebben. Wij hebben voor u een aantal soorten beschermende kledij ter beschikking

Bescherming tegen bomgordels


Bescherming tegen wapens met geluidsdempers

.
De nieuwe onthulde strategie van Daesh bestaat in het gebruik van vuurwapens met geluidsdempers. Waar Kalashnikov geweren een oorverdovend lawaai maken die onmiddellijk door veiligheidsagenten in de omgeving opgevangen kan worden, wapens met geluidsdempers zijn aanzienlijk stiller. Hiermee kan men zonder probleem een complete concertzaal met onbeschermde burgers uitmoorden en doodleuk naar buiten stappen zonder dat iemand het drama gehoord heeft. Voor dergelijke slachtpartijen verwachten wij pistoolmitrailleurs in het 9 mm kaliber uitgerust met geluidsdempers. Het enige positieve in deze voorspelbare tragedie is dat de huidige kogelwerende vesten de kogels in het 9 mm kaliber kunnen stoppen.  
.

Bescherming tegen 9mm wapens met geluidsdemper


Bescherming tegen Kalashnikov geweren.

milipol2013-kalsh-1

De Kalashnikov geweren worden al jaren vanuit de Balkan regio illegaal ingevoerd en zijn nu in handen van elke zware crimineel of terrorist. Het is een goed, goedkoop en vrij krachtige wapen die door 90% van de bestaande kogelwerende vesten kan schieten. Enkel de kogelwerende vesten van de hoogste beschermingsklasse (klasse 4) kunnen enige bescherming bieden tegen de Kalashnikov oorlogsgeweren. Wij beschikken over verschillende soorten klasse 4 kogelwerende vesten.
.
Anti-Kalashnikov kogelwerende vesten

.

De antiterreur kogelwerende vest.
.
labelstritonhelm-1-046wit30

Wij hebben in onze webwinkel zeer veel verschillende soorten kogelwerende vesten. Echter stellen wij vast dat de leek op het gebied van wapens en kogelwerende bescherming, geen inzicht heeft in de technische eigenschappen van kogelwerende vesten en geen keuze kan maken. Vandaar dat wij u de keuze gemakkelijker willen maken door een anti-terreur kogelwerende vest voor te stellen die voor iedere burger van nut is.
.
Antiterreur kogelwerende vestgoogle9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop