Openingsuren & Contact » Beschermende kledij tegen terreuraanslagen » Bescherming tegen bomgordels

Bescherming tegen bongordels

.
Het Amerikaanse Leger heeft reeds een ruime ervaring opgedaan met bermbommen, waaruit blijkt dat een kogelwerende vesten een vrij efficiënte bescherming vormt tegen explosies. Hoewel de kogelwerende vesten een goede bescherming biedt aan de romp, worden bij een explosie meestal ledematen afgerukt. Ook hier kan de grote trek- en scheurweerstand van snijwerende kledij een extra bescherming bieden tegen het afrukken van ledenmaten.

Kogelwerende vest
.
pollux-kleuren-30

Antiterreur kogelwerende vest

De zachte kogelwerende vest NIJ-3A vormt al een uitstekende bescherming tegen de explosie van een bomgordel. Wij hebben al een speciale antiterreur kogelwerende vest voorzien die hiervoor kan gebruikt worden. Naast de bescherming tegen kogels biedt de antiterreur kogelwerende vest ook bescherming tegen de explosie van een bomgordel.
 

Combat shirts

combat-cut-bravo-5-015wit30
.
De VBR-Belgium Combat shirts beschikken over meerdere lagen snijwerend materiaal die een vrij grote trek- en scheurweerstand hebben. Deze Combat sweaters of truien kunnen onder of boven de kogelwerende vest gedragen worden en bieden een extra bescherming aan de armen en schouders.
.

Combat shirt Bravo
.
combat-cut-bravo-5-027w30
.
Combat Cut Bravo Shirt

.
De Combat Cut Bravo is een snijwerend T-shirt met een dubbele snijwerende voering in de mouwen. Deze Combat Cut Bravo Shirt kan onder een kogelwerende vest gedragen worden. De dubbele snijwerende voering in de mouwen biedt een grote scheur en trekweerstand die de armen kunnen beschermen bij de ontploffing van een bomgordel.
.
.
Combat shirt Bravo Full Protection
.
combat-cut-bravo-4-012witb30
.
Combat Cut Bravo Shirt Full Protection
.
De Combat Cut Bravo Full Protection is een steekwerend T-shirt / sweater met een dubbele snijwerende voering in de mouwen en een driedubbele snijwerende voering in de romp. Deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan onder of boven een kogelwerende vest gedragen worden. De Cut Bravo Shirt Full Protection heeft een aanzienlijk grotere scheurweerstand en biedt een bescherming aan de armen en schouders bij de ontploffing van een bomgordel.
.
.
Police Combat Shirt
.

.
Blauwe Politie Combat shirt
.
Blauwe steekwerende losse col
.
De Police Combat Shirt is een steekwerende sweater met een dubbele snijwerende voering in de mouwen en de romp. Deze Police Combat Shirt kan onder of boven een kogelwerende vest gedragen worden. De Police Combat Shirt heeft een aanzienlijk grote scheurweerstand en biedt een bescherming aan de armen en schouders bij de ontploffing van een bomgordel. 
Ook de losse steekwerende col kan een bijdrage leveren aan de bescherming van de hals tegen bom fragmenten. 
.
Snijwerende Combat broek.
.
pants-with-spectra-2wit-zv-30
.
Snijwerende combat broek
.
De snijwerende Combat broek beschikt over een snijwerende voering die bestaat uit een laag snijwerend materiaal. Deze snijwerende laag materiaal biedt en vrij grote scheurweerstand en kan op die manier bescherming bieden aan de benen bij het ontploffen van een bomgordel.
.
.


Snij- en kogelwerende T-shirts

Wij hebben verschillende T-shirts waarin er twee zakken zijn gemaakt voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm. Hierin kunnen kogelwerende pakketten geplaatst worden die de belangrijkste vitale organen in de borst kunnen beschermen. Dergelijke T-shirts zijn vrij comfortabel om lange tijd te dragen. Bedenk dat bij de bomaanslag in Brussel alle slachtoffers stukken metaal , nagels of bouten als verwonding in hun lichaam hadden. De kogelwerende pakketten NIJ-3A kunnen een goede bescherming bieden tegen dergelijke metalen projectielen afkomstig van de ontploffing van een bomgordel.
.
.

motorbroek-jeans-spectra-002wit50reeks-1

Steekwerende Jeans broek

Op vraag naar bescherming van de benen kunnen wij u een snijwerende en steekwerende jeans broek aanbieden. Deze steekwerende jeansbroek ziet er uit als een normale jeans broek maar is voorzien van twee lagen aramide over de volledige oppervlakte. Deze dubbele aramide voering wordt gebruikt als bescherming tegen steken met messen en glas, maar biedt ook een goede bescherming tegen splinterbommengoogle9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop