Openingsuren & Contact » Steekpartij forum update

Steekpartij forum update

Steekpartij forum update met de nieuwste innovaties in bescherming tegen zware steekpartijen. Bescherming met snijwerende Polo’s, steekwerende T-shirts, brandwerende T-shirt carriers, steek- en kogelwerende pakketten tegen messen en andere steekwapens.
.
Link naar

Onderwerpen discutie forum steekpatijen

Recente steekpartijen en open discutie:
.
- Vergroten vluchtelingen en asielzoekers de kans op steekpartijen?
.
- Eén op de drie personen draagt en mes en is bereidt om het te gebruiken.
.
- Steekpartijen in Antwerpen
.
- Vijfentwintig mensen gaan elkaar te lijf met messen, bijlen en hamers te Gent
.
- Steekpartijen in Charleroi

. . .

Er worden steeds meer messen gedragen en het aantal steekpartijen neemt toe!
.
Slachtoffer worden … of zich beschermen?
.
 stopsteekpartijen-2-50

Vervang uw oude kledij door een nieuwe kledij met een snijwerende voering!
.


.

.
Sportieve rode vest is enkel leuk, maar biedt u geen enkele bescherming tegen steekpartijen. 
De nieuwste evolutie is dan ook een sportieve rode VBR-Belgium vest met een snijwerende voering die u bescherming kan bieden tegen steekpartijen.
.
mes-klein-2
Steeds meer en gevaarlijke dolken in omloop!
.
Bescherming tegen steekpartijen in drie niveaus
- Bescherming tegen lichte steekpartijen. 
- Bescherming tegen zware steekpartijen
- Bescherming tegen extreem zware steekpartijen.
.
rodvesteshirt-1-011-witb25  
Prijs info : Rode sportieve snijwerende zomer T-shirt met luchtige jersey buitenlaag.
.
Lichte steekpartijen hebben over het algemeen geen dodelijk afloop. De steekwapens zijn over het algemeen eerder kort en in de meeste gevallen eerder bedoeld om te snijden. Zo hebben we de goedkope zakmessen, cuttermessen, Multi tools, enz. Vaak veroorzaken deze goedkope messen kleine en ondiepe wonden. In de meeste gevallen biedt een snijwerende T-shirt met één laag snijwerend materiaal voldoende bescherming tegen de lichte steekpartijen. Vele van deze lichte steekpartijen halen zelfs niet eens het nieuws en worden behandeld als en ongeval. Ze komen veel voor en een lichte snijwerende kledij kan hiervoor de ideale bescherming zijn.
.

combat-bravo-shirt-b75-serie
   Prijs info: Combat Cut Alpha shirt        Prijs info; Combat Cut Bravo shirt Full Protection
.
Zware steekpartijen hebben over het algemeen zeer ernstige verwondingen soms met de dood als gevolg. De steekwapens zijn over het algemeen iets langer en iets steviger dan een gewoon zakmes. Zo hebben we de typische vleesmessen uit de keuken en zakmessen van hoge kwaliteit. Deze kunnen ernstige snijwonden of diepe steekwonden veroorzaken. Om dergelijke gevaarlijk messen te stoppen hebben we meerdere lagen sijwerend materiaal boven elkaar nodig. Dit kan men door verschillende snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen, zoals; snijwerende T-shirt+ snijwerende regenvest. Ook zijn er kledingstukken waarin er verschillende lagen snijwerend materiaal in verwerkt zijn. De Combat Cut Alpha Shirt zonder mouwen is een typische anti-steekpartij T-shirt met meerdere lagen snijwerend materiaal. Ook de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection met lange steekwerende mouwen en steekwerende kraag, is een typische anti-steekpartij shirt met meerdere lagen snijwerend materiaal in verwerkt.
.
mes-vbr-3

Extreme zware steekpartijen hebben over het algemeen een dodelijke afloop. De steekwapens zijn stevig en lang genoeg om de vitale organen diep in het lichaam te doorboren. Zo hebben we de typische gevechtsmessen, de jachtmessen en bajonetten. Een van die gevaarlijk steekwapens is een Kalashnikov bajonet. Deze is stevig, heeft een scherpe punt en is lang genoeg om een dodelijke steekwonde te veroorzaken.
.
steekwerende-vesten-reeks-1-50
                 Economic                             HG1A-KR2-SP2             Turtleskin MAF KR3-SP3

Om dergelijk zware steekwapens te stoppen, heeft men meer nodig dan een anti-steekpartij shirt. Ofwel draagt men een steekwerende vest met een hoge steekweerstand, ofwel draagt men een snij- of steekwerende T-shirt met een verhoogde steekweerstand om de vitale organen te beschermen.
.

Prijs info: Spec-Cool T-shirt carrier NIJ-3A

Onze nieuwe generatie snij- en steekwerende T-shirts zijn allemaal voorzien van twee zakken (voor en achter) waar er extra beschermende pakketten van 250x300mm kunnen ingeschoven worden. Deze beschermende pakketten beschermende dan de vitale organen rond de hartstreek.


Prijs info: Snijwerend T-shirt      Prijs info: snij- en steekwerend shirt     Prijs info; snij- en steekwerende col
.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop