Openingsuren & Contact » Terreurdreiging Nieuwjaar 2018-2019

Terreurdreiging Kerst en Nieuwjaar 2018-2019

De goede samenwerking in de Europese Unie tussen de verschillende veiligheidsdiensten heeft geholpen om aanslagen te voorkomen, terroristen uit te schakelen of de impact van hun pogingen te beperken. Een positieve noot maar geen positief verhaal. Terreurdreiging inschatten blijft een grijze zone. Het kalifaat is weg, maar IS zeker nog niet weg! Onderzoeken tonen aan dat veel terreurcellen nog bestaan en hier en daar bevestigen ze nog hun aanwezigheid. 

.

Ziehier jullie hoofden, vijanden van Allah!


marokko-2
20 December Marokko.
.
Gruwelmoord op twee Scandinavische toeristes in Marokko. Hun kelen werden doorgesneden, een van hen werd onthoofd. Vier verdachten, die in een authentieke video poseren met de vlag van Islamitische Staat en trouw zweren aan IS zijn opgepakt. Daarbij zijn nog eens drie anderen opgepakt. De mannen hadden messen die lijken op machetes bij zich en hadden ook meerdere smartphones op zak.  De veiligheidsdiensten scheppen maar al te graag op met de meer dan 300 complotten en 167 terreurcellen die ze sinds 2002 opgerold hebben. Niettemin telt Marokko zo’n 1.700 Syriëgangers.
Slapende cel, nieuwe rekruten of samenscholing van Syriëgangers!
.

CALL TO ARMS ISIS threatens New Year’s Day sniper massacre in New York saying they plan to make 2019 a year of ‘death and destruction’

2019sniper-2
.
Terreur groepen hebben gedreigd om aanslagen te plegen in New York met bomgordels en autobommen, wapens met geluidsdempers en scherpschutters. Dergelijk aanslagen zijn in Parijs en Brussel al gebeurd. Experts zijn er van overtuigd dat het netwerk van terroristen niet opgerold is na aanslagen Brussel en dat de Belgen enkel geldkoeriers waren voor nieuwe IS terreur. In principe blijft de terreurdreiging enkel zit die volledig ondergronds.
.
poolux-granaat-400-2
Pollux NIJ-3A kogelwerende vest

De Pollux discrete steek- en kogelwerende vest is een moderne allround bescherming die onder de kledij kan gedragen worden. Deze beschermende vest is licht, dun en biedt bescherming tegen;
.
* Kogelwerend NIJ-3A(04) (9x19mm-.44Magnum)
* Granaatscherfwerend 17 grains FSP
* Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule
* steekwerend tegen priemen SP 24 Joule
* Snijwerend
.

Terreuraanslagen met drones

drone-bom-1-300
Vrijwel alle veiligheidsdiensten waarschuwen voor aanvallen met drones op vliegtuigen. Nadat verschillende IS-strijders de drone technologie hebben gebruikt in Syrië, verwacht men dat gelijkaardige drone aanvallen ook op de Europese luchthavens zullen uitgevoerd worden. Opstijgende vliegtuigen bevatten zeer veel brandstof en een botsing met een drone kan het vliegtuig in een vuurbal veranderen.
.Moderne merkkledij is over het algemeen gemaakt van licht maar zeer brandbare materialen. Wij raden iedereen die een vliegreis maakt om brandwerende kledij te dragen die belet dat brandende kledij kan inbranden in de huid. Hierdoor kunnen de overlevingskansen aanzienlijk stijgen als een deel van het lichaam beschermt wordt tegen zware brandwonden.  
.

Terroristen hebben hun straf uitgezeten en 

komen vrij uit de gevangenis maar zijn nog meer geradicaliseerd!


De grootste schrik van de Europese veiligheidsdiensten, is dat binnenkort een groot aantal gevaarlijke terroristen vrij zullen komen omdat ze hun straf uitgezeten hebben. De vrees is dat ze onmiddellijk van de radar zullen verdwijnen en opnieuw aanslagen zullen plegen. De cocktail van crimineel milieu en terrorisme is levensgevaarlijk.   
.

politie-terreur-2
Verschillende politieagenten en agentes zijn reeds slachtoffer geworden van een mesaanval als gevolg van een doelgerichte terreuraanslag. De politie is de eerste bedreiging die de vrijheid van de terroristen kan beperken. Terroristen zinnen op wraak op degene die hun reeds jaren in het gevang gestopt hebben. De mesaanvallen op politieagenten zullen enkel toenemen.
.
ubac-metcuttermes-1
.
Zowel de politieagenten als de politieleiding begint het nut van snijwerende kledij te erkennen. Op de internationale markt wordt er al snijwerende politiekledij aangeboden. De Sirius steek- en kogelwerende vest biedt uitstekend bescherming aan de vitale organen in de borst, maar terroristen ontwikkelen ook speciale gevechtstechnieken om met een mes een politieagent uitgerust met een kogelwerende vest aan te vallen. Als men met een mes de schietarm ernstig verwond dan kan de agent zijn wapen niet trekken en is hij vrij machteloos. Ook de nek en de hals is nog altijd bij alle politieagenten niet beschermd. Ook dit is een vitale plaats die levensgevaarlijk kan verwond worden met een cuttermes. Er is nog een lange weg te gaan alvorens alle politieagenten zullen uitgerust worden door de overheid, met een snijwerend uniform. Bedenk dat voor overheidsbestellingen onder de 30.000 Euro geen langdradige overheidsopdracht moet uitgeschreven worden. 
.

VBR-Belgium snijwerende UBAC shirt

Under Body Armor Combat Shirt

vbr-ubac-z-2c
.
.
De VBR-Belgium zwarte snijwerende UBAC of Under Body Armor Combat shirt is een gevechtshemd die speciaal ontwikkeld werd door VBR-Belgium en ook nog kan aangepast worden op vraag van de klant. Deze zwarte VBR-Belgium UBAC is gemaakt van zwarte ripstop met daaronder snijwerende aramide. De snijwerende voering is in de armen, de schouders en de kraag. Kortom alles war langs boven buiten de bescherming van de kogelwerende vest valt. Op de rug en de borst is er een stevige zwarte en zachte Coolmesh die het dragen onder een kogelwerende vest aangenaam maakt. 
.


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop