Openingsuren & Contact » Terreurdreiging 2024 Wagner terreuraanslag op NATO landen

Terreurdreiging 2024 Wagner terreuraanslag op NAVO landen

Terreurdreiging 2024 Wagner terreur aanslag op NAVO landen. Kogelwerende vesten in België verkrijgbaar. Kogelvrij vest klasse 4 en bomaanslag bescherming.
.
Eind 2023: 
Meeste veiligheidsdiensten geloven niet meer in de toevallige opstand van de Wagner groep tegen Puttin en denken dat de gehele opstand in scene is gezet om de Wagnertoepen naar Wit-Rusland over te brengen en er daar een nieuw front te openen. Echter de grenzen van Oekraïne met Wit-Rrusland zijn zwaar verstevigd en een militaire aanval heeft er weinig kans op slagen. Hun doel is de aanvoerlijnen van militair materieel uit de NAVO landen te saboteren. 

In het jaar 2024:
Russische spionnen werden opgepakt in Polen omdat ze sabotage acties aan het plannen waren op wapentransporten. In verschillende landen waren er verdachte moorden, branden en ontploffingen in militaire installaties die bij nader onderzoek gelinkt werden aan Russische geheime diensten. 
.
2024-wasniper-3-kort-390
.
Van huurlingen leger tot terreurorganisatie
.
De Afrika politiek van Wagner zit al op een ramkoers met de NAVO. Mensen folteren en vermoorden, goud en diamanten buitmaken is een ding, maar dat Wagner nu ook beschikt over uranium erts en dit kan verkopen aan de hoogste bieder zonder ook maar enige verantwoording moet voor af te legen, wordt door een aantal NAVO landen als een bedreiging beschouwd. Frankrijke en Engeland willen al dat Wagner op de lijst van terreurorganisaties gezet wordt.  
.
Loekasjenko heeft al meegedeeld de de Wagner groep de militaire aanvoerlijnen in Polen willen aanvallen en dergelijke aanvallen zullen het artiken 5 van het NAVO chater niet activeren gezien de Wagner groep beschoudt wordt als een losgeslagen huurlingenleger waar Russland in principe geen controle meer over heeft. De Wagner goep kan dus zonder problemen terreuraanslagen in Europa plegen tegen betaling door annonieme opdrachtgevers. Doelwitten zijn alle infrastructuur en diensten in Europa die de aanvoer van militair materieel naar Oekraïne ondersteunen. Dat zijn luchthavens, zeehavens en treinstations.  
.
België ook doelwit als NAVO land
.
blauw-ster-vlag
.
Gezien Polen al militair paraat staat en de beveiliging meestal gebeurd door goed bewapende militairen kan het zijn dat Wagner ook terreuraanslagen pleegt op minder beveiligde NAVO landen. België is als NAVO land ook  betrokken bij de aanvoer van militair materieel naar Oekraïne. Dit gebeurd via de verschillende luchthavens van Zaventem, Oostende, Charleroi ,..., de zeehanvens van Zeebrugge en Antwerpen en via het spoor maar ook alle infrastrucuur die het NAVO hoofdkwartier ondersteund. Dit zijn doelwitten die bewaakt worden door bewakingsagenten en politieagenten die niet uitgerust zijn om militaire terreuraanvallen op te vangen. 
.
Daarbij komt ook nog dat de terreurorganisatie ISIS op het terrein wel verslagen is in het Midden-Oosten maar elders in de wereld zoals in Afrika nog altijd aanwezig is. Er zijn nog altijd IS sympathisanten die blindelings achter een Jihad staan in België en terreuraanslagen met oorlogsgeweren en bompakketten behoren nog altijd tot de mogelijke bedreigingen.  
.
Eigenlijk komt dit neer dat de gekende terreuraanslagen terug kunnen komen en schietpartijen met Kalashnikov geweren en bompakketen op luchthavens en treinstations  opnieuw een gevaar vormen voor eind dit jaar of begin 2024.
.
Bescherming politie kogelwerende vest klasse 4
.
politie-molle-vest-voor-vbr-blauw-ho2-kr1-sp1-ho3
Politie Molle kogelwerende vesten 2023 

Politie Laser cut kogelwerende vesten 2023

De nieuwe norm voor kogelwerende vesten van de Belgische Politie houd eigenlijk al rekening met de bedreiging door Kalashnikov geweren en kunnen voorzien worden van harde kogelwerende platen klasse 4. Echter niet alle politiediensten zijn uitgerust met deze nieuwe kogelwerende vesten. De kogelwerende vesten HO2-KR1-SP1 + NIJ4 van Sioen Ballistics die bij ons verkocht worden zijn dezelfde als die geleverd worden aan de Federale Politie en kunnen, zij het dan zonder de politie logo’s, individueel particulier aangekocht worden, (levertijd 12 à 16 weken!)
mercury-1-400
.
Molle Plate carrier Mercury 2023

Molle Plate carrier TRUST 2023

Meeste politieagenten dragen nog een oude kogelwerende vest die niet voorzien kan worden met harde kogelwerende platen klasse 4. Hiervoor bestaan er plate carriers die boven de bestaande kogelwerende vest kunnen gedragen worden. 
.
Bescherming bewakingsagenten met kogelwerende vest klasse 4
heracles-security-50
.

Meeste bewakingsagenten aan de havens, het spoor of de luchthavens hebben enkel een zachte steek- en kogelwerende vest en zijn onvoldoende beschermd tegen oorlogsgeweren. Ook zijn kunnen de beschermingswaarde van het kogelwerende vest upgraden naar klasse 4 door er een plate carrier klasse 4 over te dragen. 

.
Verschillende soorten plate carriers klasse 4
.

Zwarte kogelwerende vesten verkrijgbaar in klasse 4
Wij hebben twee modellen zwarte kogelwerende vesten klasse 4 die gebruikt kunnen worden door bewakingsagenten.  

odin-molle-pop-1
Odin Molle kogelwerende vest klasse 4
.
rhino-kogelvrij-vest-engarde-400
Rhino kogelwerende vest klasse 4
.
.

Discrete kogelwerende vesten klasse 4
.

Voor burgers die werken in risico zones op de luchthaven, of aan de zeehavens of regelmatig reizen met de trein en die wensen een discrete klasse 4 kogelwerende vest te dragen als bescherming tegen Kalashnikov geweren zijn volgende kogelwerende vesten een mogelijkheid.

.
dual-use-zwart-nij-4-kogelvrij-vest-engarde-400
.
Dual-Use MT-PRO kogelwerende vest klasse NIJ-4 ICW
.
Dual-Use FLEX-PRO kogelwerende vest klasse NIJ-4 ICW
.
discrete-plate-carrier-z-1
Discrete plate carrier klasse 4 Stand Alone
.

Een discrete plate carrier klasse 4 is vrij compact en kan onzichtbaar verborgen onder de kleding gedragen worden als bescherming tegen Kalashnikov geweren.


dsc-zij-platre-carrier-380

Tactische plate carrier klasse 4 met zijplaten

Voor wie het tijd vindt om een volwaardige militaire plate carrier met kogelwerende zijplaten klasse 4 te dragen van dezelfde soort als degene die in Oekraïne gebruikt worden dan zijn dit type van plate carriers een oplossing.


.

Zachte discrete kogelwerende vesten

Voor zie zicht wenst te beschermen tegen bomfragmenten of scherpe rondvliegende voorwerpen zijn de zachte discrete kogelwerende vesten nog altijd een nuttige vorm van bescherming.


pollux-hoes-grote-pagina-webshop
.
Pollux zachte discrete kogelwerende vest
deluxe-kogelvrij-vest-van-engarde-400
Deluxe zachte discrete kogelwerende vest

.
Discrete kogelwerende vesten kan je verborgen onder de kleding dragen en beschermen je tegen kogels uit pistolen, messteken maar ook tegen ander scherpe rondvliegende fragmenten. 
.
Wacht niet tot het laatse moment. De levertijd van sommige kogelwerende vesten kan oplopen van 8 tot 16 weken! 
.
Kogelwerende vesten tegen moordcommano's
Five seven pistol 5.7x28 NATO CRISAT Russian hit squad


  
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop