Openingsuren & Contact » Terreurdreiging 2020

Terreurdreiging 2020

Minder terroristische aanslagen, minder slachtoffers, IS verslagen in thuisland, propaganda kanalen gehackt door Europees counter terrorisme, buitenlandse IS strijders slagen er niet in om terug te keren naar het westen. Is dit het succesverhaal van de Europese veiligheidsdiensten? of .....

is-rups-2

... is het terrorisme zich aan het ontpoppen tot een nieuwe en efficiënter post-IS terrorisme?

.
Oproep van IS-leiders tot mesaanvallen op ongelovigen.
.
mesbloed-uk-aanval-1

De oproep van de IS-leiders om mesaanvallen te plegen op ongelovigen werd niet massaal gevolgd. Enkel het Vereningd Koninkrijk werd opgeschrikt door een terroristische mesaanval waarbij uiteindelijk de terrorist doodgeschoten werd door de politie. (bron UK Mesaanvallen blijven nog altijd een bedreiging vormen, echter van een steekpartij schrikt niemand meer op in België. Tegenwoordig gebeuren er gemiddeld twee steekpartijen per dag in België waar de bevolking zelfs niet eens wakker van ligt. (bron steekpartijen )
belcanoubacmes-kl

Snijwerende Combat shirt Belgische camo

Deze nieuwe Combat shirt met snijwerende mouwen werd speciaal ontwikkeld om militairen beter te beschermen tegen een terroristische mesaanval. Ook voor burgers, politie en bewakingsagenten is er beschermende kledij tegen mesaanvallen beschikbaar in de VBR-Belgium shop.  
.
Guerrilla mes-jihad
.
mesbloed-60-beglgie2
Wij waarschuwen voor een guerrilla mes-jihad, waarbij jonge IS-aanhangers niet blindelings de oude gekende terroristische mesaanvallen zullen uitvoeren en ter plaatse doodgeschoten zullen worden door de politie. Wij verwachten guerrilla mesaanvallen waarbij enkele slachtoffers neergestoken zullen worden en waarbij de terroristen onmiddellijk weer verdwijnen voordat de politie kan optreden… hierdoor kunnen terroristen dan later opnieuw een mesaanval uit te voeren. 
.vesten-terreur-1
VBR-Belgium expert in snij- en steekwerende kledij
.
Ruime keuze aan snijwerende en steekwerende kledij ij VBR-Belgium shop
.
Geradicaliseerde terroristen komen vrij uit de cel maar leren bij...
.
Voorlopig zit er nog een klein leger van terroristen in de cel, maar sommige gevaarlijke individuen zijn reeds vrij. Niet alleen zijn deze terroristen nog altijd geradicaliseerd en moeten ze prioritair opgevolgd worden (bron cel), maar ze leren ook bij om efficiënter te worden. Deze tikkende tijdbom staat op scherp. Het succes principe modus operandi van de dodelijke aanslagen met zelfgemaakte bommen en illegale oorlogswapens kan verder gezet worden. 
.
poolux-granaat-400-2
Kogelvrij vest passen en kopen
.
Hierbij is het dragen van een kogelwerende vest nog altijd de meest efficiënte bescherming.
.
Terroristen en biologische wapens
.

.
Hoewel er reeds verschillende waarschuwingen geweest zijn dat West-Europa totaal niet voorbereid is op een aanval met biologische wapens, blijven de de pogingen van terroristen om in het bezit te komen en het ontplooien van biologische wapens zich verder op te stapelen. (bron NBC)  
.
Massa schietpartijen ook door terroristen
.
2020sniper-3
.
Waar getrainde IS-terroristen in het verleden er amper in slaagden om met een volgeladen Kalashnikov niet meer dan een paar slachtoffers te maken, zijn er bewijzen dat terroristen opleiding volgen om te leren uit de massa schietpartijen (bron USA) die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan, waarbij slechts één enkele schutter tot wel 30 slachtoffers maakte. Deze terroristen maken gebruik van semi- automatische wapens, shotguns en oorlogsgeweren.
.
discrete-plate-carrier-z-1
Plaatdragers tegen oorlogsgeweren
.
Deze toenemende bedreiging met oorlogswapens heeft natuurlijk rechtstreeks gevolg voor de persoonlijke bescherming van burgers. Niet alleen is het discreet dragen van kogelwerende bescherming tegen oorlogswapens toegenomen bij de Speciale Eenheden, maar ook voor burgers zijn er zeer discrete plaatdragers NIJ-4 stand Alone op de markt die onzichtbaar onder de kledij kunnen gedragen worden als bescherming tegen oorlogsgeweren zoals de Kalashnikov.
.
.google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop