Openingsuren & Contact » Beschermende kledij voor hulpdiensten

Beschermende kledij voor hulpdiensten

De beschermende kledij voor hulpdiensten uit onze vbrbelgium webshop is speciaal gericht naar de individuele hulpverleners die zichzelf persoonlijke beschermende kledij wensen aan te kopen. 
.
Snijwerende T-shirts & Polo's voor ambulanciers of hulpverleners
Navy blauwe t-shirt ambulance met blauwe streep

..
Kogelwerende vesten voor ambulanciers of hulpverleners
.
pollux-kleuren-60

Pollux kogelwerende vesten

De Pollux steek- en kogelwerende vest is een vrij soepel model die discreet onder de kledij gedragen kan worden. Uitermate geschikt voor personen die veel in en uit de ambulance moeten stappen. Zachte elastieken sluitingen die goed meegeven met alle bewegingen…
.
fluavest-1-65
Helios Fluo kogelwerende vesten

De fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten en kan voorzien worden van een standaard beschermend pakket naar keuze. De Fluo vest is verkrijgbaar in geel Fluo voor algemene hulp en ondersteuningsdiensten terwijl de rood Fluo vesten geschikt zijn voor de medische diensten zoals ambulances, spoeddiensten en dokters.
.
heracles-sirius-blauw-vbr-belgiumwebshop
Heracles                              Sirius


De Heracles en de Sirius steek- en kogelwerende vesten zijn geliefd bij hulpdiensten vanwege de extra gordel die op deze vesten aanwezig is. Hierop kan men verschillende accessoires bevestigen. De Sirius is in principe een politievest en het gebruik van gelijkaardige kogelwerende vesten als de politie biedt de hulpverlener nog wat extra veiligheid en respect.
.
Snij- en naaldwerende handschoenen voor hulpverleners
.
alpha-bravo-gloves-65

Alpha handschoenen        Bravo handschoenen

De Alpha en Bravo handschoenen zijn vrij dunnen snij- en naaldwerende handschoenen die aan ambulanciers en doctoren toelaten om het medisch materiaal te bedienen met de beschermende handschoenen aan. Bescherming tegen besmette naalden, glasscherven met besmet bloed aan,…

.vbr-pg38-65

VBR-PG-38    handschoenen   VBR-PG-38-F

De naaldwerende handschoenen VBR-PG-38 en VBR-PG-38-F worden door verschillende hulpdiensten gewaardeerd vanwege hun goede naaldwerende bescherming, vooral bij het ruimen van glas bij auto ongevallen waar er zeer fijne splinters aan de glasbrokstukken van kapotte autoruiten kunnen hangen.


tsw330md-set

CP NEON 300 handschoenen

De goedkopere CP NEON 330 insider snij- en naaldwerende wegwerphandschoen, kunnen in de rubberen handschoenen gebruikt worden als bescherming tegen onbedoelde prikken en kunnen als basis bescherming dienen voor iedere ambulancier.


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop