Openingsuren & Contact » Beschermende kledij tegen terreuraanslagen » Kledij tegen mesaanvallen

Kledij tegen mesaanvallen

mes-vbr-3
.
De terroristen van Daesh beschouwen messen als volwaardige wapens en uit de hun onthoofdingsvideo’s kunnen wij vaststellen dat ze geen kleine zakmesjes gebruiken maar volwaardige gevechtsmessen. Naar onze mening heb je minsten 3 tot 4 lagen snijwerend materiaal nodig om enigen nuttige bescherming te bieden tegen een aanval met een mes. Deze bescherming kan men bekomen door verschillende lagen snijwerende of steekwerende kledij boven elkaar te dragen of door een steek- en kogelwerende vest te dragen. Wij beschikken ook over speciale steekwerende kledij die beschikt over meerdere lagen snijwerend materiaal. 
.
Combat Alpha Shirt

combat-cut-alpha-5-004wa-50akl

Combat Cut Alpha Shirt

.
De nieuwe Combat Cut Alpha Shirt begint stillaan zijn positie in de markt te veroveren als een praktische bescherming tegen aanvallen met messen. De Combat Cut Alpha Shirt is te vergelijken met een dikke sweater of trui en bevat geen harde bestanddelen zoals plastiek platen, metaal platen of ringen. Hierdoor is deze steekwerende T-shirt vrij comfortabel om lange tijd te dragen en biedt hij een goede bescherming tegen steekpartijen.
.
De donkergrijze snijwerende sjaal van 20x150cm is snijwerend en brandwerend en is voldoende lang om twee maal rond de hals te draaien. 
dsc00469-1-30
.
Snij- en steekwerende sjaal
.
Hierdoor ontstaat er een dubbele laag die een vrij grote snijweerstand biedt tegen een snijdende aanval met een mes en eveneens al een goede steekweerstand biedt tegen aanvallen met gebroken glazen flessen in de hals. Het voordeel van een losse snijwerende sjaal, is dat deze overal aan of uit kan gedaan worden. Deze biedt een snijwerende en steekwerende bescherming aan de hals en nek. 
.
Combat Bravo Shirt Full Protection.

combat-cut-bravo-4-012witb30

Combat Bravo Shirt Full Protection

De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection werd speciaal ontwikkeld als een snijwerende en steekwerende sweater die een vrij goede snijwerende en steekwerende bescherming biedt aan de romp, de armen en de hals. Bevat een snijwerende en brandwerende 3-Way aramide buitenlaag en drie lagen snijwerende Cutyarn voering in de romp. Deze snijwerende en steekwerende sweater is ideaal als algemene bescherming tijdens de winter of tijdens koude nachten.
.
Blauwe Police Combat Shirt

dsc00404-1-w30

Police Combat Shirt

Deze brandwerende, snijwerende en steekwerende Police Combat sweater werd speciaal ontwikkeld om onder de blauwe politie fleece te dragen. Dit is een neutrale blauwe Navy kleur sweater zonder logos die ook door gewone burgers kan gedragen worden. De brandwerende aramide biedt een goede bescherming tegen brandbommen en molotovcocktails.  
.
.Steekwerende en kogelwerende vest Pollux HG1A-KR1-SP1
.
pollux-kleuren-30

Pollux steek- en kogelwerend zwart

Pollux steek en kogelwerend wit

Pollux steek en kogelwerend huidskleur

Deze steekwerende en kogelwerende discrete vesten worden veel gebruikt door bewakingsagenten en bieden een officiële steekwerende bescherming volgens de Engelse KR1 normen die gaan van 24 tot 36 Joule en een kogelwerende bescherming tegen de kalibers 9x19mm-.357Magnum. Dit type van discrete steek- en kogelwerende vesten biedt vooral bescherming aan de romp waar de meest vitale organen zijn. Deze steek- en kogelwerende vesten kunnen gecombineerd worden met de snij- en steekwerende kledij die dan weer de armen, hals en nek kunnen beschermen. 
.
Snijwerende en waterafstotende vesten

rodecombat-1-001wit40-d

Zwarte snijwerende nylon vest

Rode snijwerende nylon vest

Zwart lederen snijwerende vest VBR-KVL-91

.
In tijden van de “Mes Jihad” koopt u toch geen gewone regenvest? Als je een nieuwe regenjas koopt, koop er dan een met een snijwerende voering. De zwarte snijwerende nylon vest is voorzien van een snijwerende voering. De rode snijwerende nylon vest maakt u zichtbaar in het verkeer en is eveneens voorzien van een snijwerende voering. Een stijlvolle lederen jas met snijwerende voering is een veilige en bewuste keuze voor persoonlijke bescherming tegen aanvallen met messen. 
.
Torskin steekwerende T-shirts
.
.tostkin-steek-2
.
De Torskin T-shirt zijn snijwerende T-shirts met daarin speciale steekwerende pakketten die de vitale organen beschermen tegen een dodelijke steekpartij. Ine een Torskin T-shirt worden er dan 5 steekwerende pakketten gestopt met een steekweerstand tot 36 Joule tegen messteken. 
.
torskin-pakketten-1-4
Grijze steekwerende Torskin T-shirts.
.
torskin-5-pakktten
.
Zwarte steekwerende Torskin T-shirt
.
Snijwerende Torskin Kleding
.
Een snijwerende T-shirt beschermt hoofdzakelijk tegen snijden met een mes maar is slechts beperkt steekwerend, onvoldoende om een messteek te stoppen.
Men heeft minstens drie lagen Torskin boven elkaar nodig om een nuttige steekwerende bescherming te bekomen. 
.
jaquette-vest-grijs-1-400
.
Men kan deze drie lagen boven elkaar bereiken door verschillende snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen. 
torskin-t-shirt-lm-1-8
Zwarte snijwerende Torskin T-shirt met dubbel laagse voorkant. Twee lagen Torskin hebben een grotere steekweerstand dan een enkele laag.
.
Torskin T-shirt met dubbele voorkant
.
jackette-zwart-1-400
Torskin snijwerende jaquette met rits in het midden om gemakkelijk aan te trekken of boven een ander snijwerend kledingstuk aan te doen.
.
Torskin snijwerende jaquette
.
torskin-col-7w
.
Torskin snijwerende col voor dames en heren
.

.


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop