Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » Cyclone kogelwerende vest fietspolitie of motorpolitie

Cyclone kogelwerende vest fietspolitie of motorpolitie

Discrete kogelwerende en steekwerend vest Cyclone kopen voor fietspolitie, motorpolitie, wegpolitie of politie te paard. Kogelvrije vesten Sioen online kopen voor fietsers, motorrijders of paardrijders
.
De Cyclone kogelwerende vesten zijn speciaal aangepast om discreet onder het uniform te dragen door fietspolitie, motorpolitie, wegpolitie of politie te paard. Het Cyclone kogelvrij en steekvrij vest bevat dunne schouderbanden om het maximum comfort bij het besturen van een fietsers, motor of paardrijden te garanderen. De Cyclone heeft een warmte en zweet management systeem die het toelaat de kogelvrij vest onder een politie uniform, motorpak of ruiter kleding te dragen. Geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A en HG1A-KR1-SP1.
.

cyclone-kogelvrij-vest-voorkant-2

De verschillende klasse beschermingswaarden van deze Cyclone kogelvrij vesten

NIJ-3A(04)GRAN

Is een moderne steek en kogelwerende vest die vrij soepel is.
Goed kogelwerend tegen pistolen en revolvers. (9x19mm - .44 Magnum )
Goed steekwerende tegen messen en priemen.
Is een standaard vest die veel gekocht wordt.

NIJ-3A(06)

De NIJ-3A(06) is iets zwaardere en dikkere vest dan de NIJ-3A(04) vesten. (.357SIG - .44 Magnum)
Nog iets meer kogelwerend tegen pistolen en revolvers bedoeld voor moderne krachtige kalibers.
Goed steekwerend tegen messen

SK1

Kogelwerende vest volgens de Duitse norm bedoeld tegen verschillende soorten 9x19mm munitie ook tegen de speciale Politie munitie in 9mm QD-PEP en Action4.

HG1A-KR1-SP1

Kogel en steekwerende vest die iets minder kogelwerend is maar meer steekwerend tegen messen en priemen. (9x19mm - .357Magnum)
Ideaal voor wanneer de kans om neergestoken te worden veel groter is dan de kans om neergeschoten te worden.
In arme buurten van drugsverslaafden of immigranten die geen vuurwapens kunnen kopen maar eerder bewapend zijn met messen en andere scherpe voorwerpen.
De steekweerstand tegen priemen (SP1) is hoog zonder penetratie door de vest van het scherpe voorwerp dat besmet kan zijn met overdraagbare bloedziekten zoals HIV.

HG2-KR2-SP2

Typische kogel en steekwerende vest voor politie of overheid. Zwaarste beschermingswaarden in zachte kogelwerende vesten. Goed kogelwerend en goed steekwerende tegen messen en priemen. Eerder een dikke en stijvere vest bedoeld om boven de kleding te dragen zoals een politievest.

Britse CAST 2017 H01 - KR1

Kogel en steekwerende vest met speciaal beschermingsniveau volgens de vereisten van de Belgische Federale Politie. Kogelwerend voor de kalibers 9x19mm - .357Magnum - 7.62x25mm Tokarev. Steekwerend tegen messen KR1 met 24-36 Joule

NIJ-4 ICW

Zijn harde kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren die boven een NIJ-3A vest gedragen worden.
Tegen Kalashnikov, FAL, M16. De kogel breekt op de NIJ-4 plaat en de zachte NIJ-3A vest vangt de brokstukken van de kogel op.

NIJ-4 Stand Alone

Zijn harde en dikkere kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren. Tegen Kalashnikov, FAL, M16.
De plaat vangt de kogel op en de kogel blijft in de plaat zitten.
Deze plaat kan men zelfs boven een T-shirt dragen.
.
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop