Openingsuren & Contact » MILITAIRE uitrusting » Snijwerende UBAC combat shirt Kaki Spec-Cool

Snijwerende UBAC combat shirt Kaki Spec-Cool

VBR-Belgium snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool

UBAC in Kaki kleur met snijwerende Spec-Cool aramide voering en Coolmax body online kopen.
Antiterreur UBACS voor paracommando’s, Special Forces en Belgische militairen tegen een mesaanval van terroristen.
.
kaki-ubac-wijd-2b
om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat
.

Maat M : UBAC-Kaki-Spec-Cool = 299.95 Euro
Maat L : UBAC-Kaki-Spec-Cool = 299.95 Euro
Maat XL : UBAC-Kaki-Spec-Cool = 299.95 Euro
Maat 2XL : UBAC-Kaki-Spec-Cool = 299.95 Euro

.
kaki-ubac-mes-1w
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki ripstop  werd speciaal ontwikkeld om onze militairen te beschermen tegen mesaanvallen van terroristen. De bescherming van de armen, schouders en hals en vooral van de schietarm is van vitaal belang bij de verdediging van een paracommando op straat of de militairen op missie in het buitenland. 
.
vbr-ubacs-belgi-camo-1ab-zwart-5-nl
De snijwerende Spec-Cool voering met een snijweerstand niveau 5 is ingewerkt onder het Kaki ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer. 
.
ubac-kaki-1b
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki met een frisse snijwerende Spec-Cool voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst. 
.
kaki-ubac-plcariier-w-1
.
De keuze van de Kaki ripstop camouflage op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dat Kaki voor militair gebruik nog overal aanvaardbaar is. Kaki is een eerder een lichte kleur die zowel in stedelijke bebouwing als in het dorre woestijnzand kan gebruikt worden. Hiermee kunnen zowel Paracommando’s, Special Forces als andere militairen die de veiligheid op straat in onze steden garanderen, of onze Belgische militairen op buitenlandse missies zoals Mali of Afghanistan, zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes of machete van een terrorist.   
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop