Openingsuren & Contact » MILITAIRE uitrusting » Snijwerende UBAC combat shirt Kaki Spec-Cool » Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-Belgium

Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-Belgium

UBAC-VBR-KAKI-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-Belgium

UBAC-VBR-KAKI-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-BelgiumUBAC-VBR-KAKI-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-BelgiumUBAC-VBR-KAKI-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-BelgiumUBAC-VBR-KAKI-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Kaki Spec-Cool VBR-Belgium€ 308,95

Beschikbaar - Ruime voorraad

De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki kleur werd speciaal ontwikkeld om onze militairen te beschermen tegen mesaanvallen van terroristen. De bescherming van de armen, schouders en hals en vooral van de schietarm is van vitaal belang bij de verdediging van een paracommando op straat een Special Forces of andere militairen op missie in het buitenland.
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki kleur met een frisse snijwerende Spec-Cool voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.
.
De keuze van de Kaki ripstop camouflage op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dat Kaki voor militair gebruik nog overal aanvaardbaar is. Kaki is een eerder een lichte kleur die zowel in stedelijke bebouwing als in het dorre woestijnzand kan gebruikt worden. Hiermee kunnen zowel Paracommando’s, Special Forces als ander militairen die de veiligheid op straat in onze steden garanderen, of onze Belgische militairen op buitenlandse missies zoals Mali of Afghanistan, zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes of machete van een terrorist.
.
De snijwerende voering met als ingrediënten Spectra® fibers en Coolmax® fibers hebben een snijweerstand niveau 5 en zijn ingewerkt onder het Kaki ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer.
.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop