Openingsuren & Contact » Plaat dragers » Triton plaat drager neutrale plate carrier Sioen » Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj

Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj

Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj. Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj

Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj. Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-ConjTriton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj. Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-ConjTriton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj. Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-ConjTriton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj. Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ4-Conj€ 2 135,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Verkoop enkel binnen de BENELUX!

De Triton plate carrier van SAT bevat twee uitwendige zakken vooraan en achteraan om twee beschermende pakketten in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. In principe kan deze carrier ook apart gedragen worden. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan en niet langs de zijkanten. Het voordeel hiervan is dat de zijkanten minder dik zijn dan bij een normale kogelwerende vest met als voordeel dat men hiermee comfortabel een schouderholster kan dragen. Dit heeft ook zijn voordelen in tijdens de zomer waardoor er een betere ventilatie is langs de zijkanten en de Triton plate carrier dan aanzienlijk frisser is dan een volledige kogelwerende vest. De Triton heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de door de schouder en buikriemen. De Triton kan ook geüpgraded worden naar NIJ-4 om de Klashnikov munitie te stoppen door er twee harde ballistische platen in te stoppen.
-
Deze Triton carrier kan worden voorzien van een standaard beschermende pakketten NIJ-3A(04).
-

De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn (kogel werende vest belgie) . Het is verkeerd om alle NIJ-3A vesten met elkaar te vergelijken. Er worden regelmatig updates uitgevoerd bij de NIJ-3A normen. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Dit type vesten is van vrij groot nut omdat ze een weerstand bieden tegen de realistische situatie in België waarbij het bezit van zware magnum revolvers is toegelaten voor burgers. Hier in België komen de zware magnum revolvers vrij fequent voor tot in het kaliber .44 magnum. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot een energie van 15 Joule. Een kogelwerende vest volgens de NIJ-3A (04) norm is lichter dan een kogelwerende volgens de nieuwe NIJ-3A (06) normen. Het lager gewicht is dus een voordeel factor bij de keuze voor dit type van beschermend pakket.
-
Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
-
 
Harde ballistische plaat Level NIJ-IV In conjunction met NIJ-3A(04) zachte kogelwerende vest of pakket
-
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16) Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop