Openingsuren & Contact » Vesten » Snijwerende jassen regenkleding » Tactische snijwerende nylon vest Zwart VBR-Belgium » Medium - Snijwerende nylon vest Zwart VBR-Belgium

Medium - Snijwerende nylon vest Zwart VBR-Belgium

Zwarte snijwerende cutyarn-nylon vest-M Medium - Snijwerende nylon vest Zwart VBR-Belgium
€ 396,55

Beschikbaar - Ruime voorraad

Zwarte snijwerende en waterafstotende Cordura vest van VBR-Belgium. Tactisch model ideaal voor bewakingsagenten, politieagenten en andere. Snijwerende jas die ook de armen en de schouders beschermt tegen een aanval met een mes. Beperkte steekwerende bescherming.
.
Zwarte nylon vest met een snijwerende voering uit Cutyarn (Cut resistant Yarns) niveau 5, die veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten. Mogelijkheid om de vest te bedrukken of te voorzien van logo’s (security), bedrijfslogo, ...
.
De VBR-Belgium snijwerende nylon jas ziet eruit als een normale moderne tactische vest gemaakt uit nylon , is vrij dun en comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn beschikbaar ook voor jongeren. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen, schouders en torso.
.
De tactische vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale nylon vest en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De vest is ontwikkeld uit tactisch oogpunt waarbij men ervan uitgaat dat de vest altijd dicht moet zijn tijdens het dragen. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden.
.
Deze vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De vest is ideaal om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen voor algemeen gebruik als bewakingsdienst, politie, of burger die zich wenst te beschermen tegen de toenemende agressie met messen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop