Openingsuren & Contact » Kogelwerende vesten Ukraine / Oekraïne

Kogelwerende vesten Ukraine / Oekraïne

Goede kogelwerende vesten als persoonlijke bescherming in Oekraïne / Ukraine. Persoonlijke bescherming tegen scherpschutters en Kalashnikov geweren.
..
Bescherming van Belgische, Nederlanderse en Luxemburgerse burgers in Oekraiëne 
.
Scherpschutters actief in Oost-Oekraïne! (30-03-2015)

milipol2013-kalsh-1
.
Met de steun van West-Europa heeft het Oekraïense leger weten stand te houden tegen een overmacht van Russische soldaten en drones en artillerie vuur, maar de NAVO landen zitten door hun reserves en nieuwe materiaal wordt slechts in beperkte mate geleverd. Bij een mobilisatie van jongere Oekraïense soldaten is er opnieuw een grote nood aan militaire uitrusting. Op het gebeid van kogelwerende vesten is er geen tekort in Europa enkel de wachttijd kan vervelend lang oplopen.

Wij hebben een kleine stock van kogelwerende vesten en klasse 4 plate carriers bestemd voor inwoners van België, Nederland en Luxemburg die als persoonlijke bescherming kunnen gebruikt worden voor het reizen naar gevaarlijke streken. Bezoek onze webpagina indien je dringend een kogelvrij vest klasse r nodig hebt. 
.
uk

Stock klasse 4 kogelwerende vesten
 .
Journalisten en PRESS
.
Tijdens de oorlog zijn er al verschillende journalisten omgekomen of gewond geraakt. Experts raden journalisten aan om zoveel mogelijk een complete beschermende uitrusting te dragen en niet de militaire beperkt beschermende kogelwerende plate carrier. De reden hiervan is dat meeste doden en gewonden vallen door granaat scherven van mortieren en ander explosief tuigen. Slechts een heel kleine hoeveelheid van de gewonden word werkelijk geraakt door geweerkogels.
.

uk

uk

uk


platen-sat-set-1
Prijs info: NIJ-4 Conj.                                      Prijs info: NIJ-4 Stand Alone
.
info
.
De harde ballistische platen NIJ-4 Conj. moeten altijd samen gebruikt worden met een zacht ballistisch pakket NIJ-3A(04). Bij een impakt van een kogel op de harde ballistische plaat breekt de kogel en wordt deze vervormd tot klompje staal en lood. Dit klompje doorboort de plaat en wordt dan opgevangen door het zachte ballistisch pakket. Deze impakt kan een trauma verwonding veroorzaken (blauwe plek), maar is in principe ongevaarlijk.
.
De harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone zijn dikker maar kunnen een kogelpunt stoppen zonder dat hij door de plaat gaat. Het is dus niet van belang wat men onder deze harde plaat draagt gezien de kogel in de plaat blijft zitten. Geen trauma verwonding na impact van een kogel. 
.

Als bescherming voor burgers tegen scherpschutters kan het van groot belang zijn dat men de NIJ-4 kogelwerende vest discreet kan dragen onder de kledij. 

vesten-discreet-nij4-80
Triton:                                             Omega 4                                          Odin
.
info
.
De Triton plate carrier kan uitgerust worden met verschillende beschermende pakketten 

Prijs info Triton NIJ-3A(04)+NIJ-4 Conj. : Deze Triton plaatdrager is uitgerust met twee zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. Deze combinatie kan onder de kledij gedragen worden als een discrete kogelwerende vest die Kalashnikov munitie kan stoppen en eveneens de kogels uit scherpschuttersgeweren.
.
Prijs info Triton NIJ-4 Conj. Deze Triton plaatdrager is uitgerust met twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. en moet gedragen worden boven een zachte kogelwerende vest NIJ-3A(04).
.
Prijs info Triton NIJ4 Stand Alone. Deze Triton plaatdrager is uitgerust met twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone. Men kan deze plaatdrager gewoon boven een T-shirt dragen. De harde platen kunnen op zichzelf de kogels stoppen uit scherpschuttersgeweren.
.

Discrete kogelwerende vest Omega 4 is een militaire discrete kogelwerende vest die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.
omega4flectarn-series


Prijs info Omega 4 NIJ-3A(04)-NIJ4 Conj. Dit is een militaire discrete kogelwerende vest uit stevig Cordura die voorzien is van een standaard zachte kogelwerend pakket NIJ-3A(04) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. Deze discrete kogelwerende vest kan onder of boven de kledij gedragen worden. Dit is een standaard samenstelling om de kogelpunten uit een Kalashnikov of sniper geweer te stoppen.
.
Prijs info Omega 4 NIJ-3A(06)-NIJ4 Stand Alone. Dit is een militaire discrete kogelwerende vest uit stevig Cordura die voorzien is van een zwaarder zachte kogelwerend pakket NIJ-3A(06) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone. Deze discrete kogelwerende vest kan onder of boven de kledij gedragen worden. Dit is de zwaarste ballistische bescherming die zowel de krachtige Russische handvuurwapen munitie als de kogelpunten uit een Kalashnikov of sniper geweer te stoppen.

De standaard Odin kogelwerende vest met harde ballistische platen.

Prijs info Odin NIJ-3A(04)+NIJ-4Conj. Deze Odin kogelwerende vest is bedoeld om boven de kledij gedragen te worden, maar kan door zijn beperkte vorm, ook onder de kledij gedragen worden. Deze Odin kogelwerende vest is reeds jaren in gebruik bij verschillende politiediensten en uitgerust met een vocht- en temperatuur regelende voering. Verder is deze Odin kogelwerende vest uitgerust met standaard zachte kogelwerend pakket NIJ-3A(04) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj.
.
De QPC (Quick Release Plate Carrier) kogelwerende vest 
.
condor-qpc-serie
.
info
.
Prijs info QPC Zwart NIJ-3A(04)+NIJ-4 Conj. De QPC (Quick Release Plate Carrier) is een militair model kogelwerende vest die veel te bieden heeft. De QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Deze QPC is voorzien van een standaard zachte kogelwerend pakket NIJ-3A(04) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. Deze kogelwerende vest wordt normaal boven de kledij gedragen. Dit is een standaard samenstelling om de kogelpunten uit een Kalashnikov of sniper geweer te stoppen.
.
Prijs info QPC Zwart NIJ-3A(06)+NIJ-4 Stand Alone. De QPC (Quick Release Plate Carrier) is een militair model kogelwerende vest die veel te bieden heeft. De QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Deze QPC is voorzien van een zwaarder zachte kogelwerend pakket NIJ-3A(06) en twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone. Deze kogelwerende vest wordt normaal boven de kledij gedragen worden. Dit is de zwaarste kogelwerende samenstelling om de kogelpunten uit een Kalashnikov of sniper geweer te stoppen.
.
Discrete kogelwerende vesten Pollux + Triton plate carrier

pollux-kleuren-60
.
info
.
Prijs info Pollux NIJ-3A(04) discrete kogelwerende vest is een zeer comfortabel model die onder de kledij gedragen wordt. Dit model biedt bescherming tegen de meest voorkomende handvuurwapen kalibers zoals uit pistolen en revolvers. Deze kogelwerende vest is licht en kan gedurende lange tijd gedragen worden. Indien men echter ook beschermd wenst te zijn tegen geweerkalibers zoals Kalashnikov en scherpschuttersgeweren, dan dient men hierboven een extra plate carrier met harde ballistische platen Triton NIJ-4(Conj) of Triton NIJ-4 Stand Alone boven te dragen. Het voordeel van dit principe is dat men snel de plate carrier kan aandoen als er gevaar dreigt en men ook de zware plate carrier kan uitdoen als er geen gevaar is, waarbij men dan toch nog de zachte kogelwerende vest aanhoud.
.
platecarrier-1-018-50
.
info
.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop