Openingsuren & Contact » Support Shop » Top Shop Producten » Goedkope steekwerende vesten » 3XL - Steekwerend vest Security Economic

3XL - Steekwerend vest Security Economic

Steekwerend vest Security economic 3XL 3XL - Steekwerend vest Security Economic
€ 243,08

Beschikbaar - Ruime voorraad

De steekwerend vest "Security Economic" is a multi-use vest die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt to hoog in de schouders. De Security Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Security Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval.
-
Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen terwijl de plaat een bescherming bied tegen messen, primen en naalden.
-
De vest is zowel boven, als aan de zijkanten, verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting.
-
De vest is vooral geschikt om te dragen bij evenementenbeveiliging, portiers, ambulance personeel, enz.
-
Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens.
-
Geen enkel steekwerende vest is steekvrij! Indien er met groter krachten gestoken wordt dan 14 Joule dan kan het zijn dat het steekwapen door de vest gaat!
-
Indien men zijn vitale organen wenst te beschermen tegen zware steekaanvallen (grote messen of commando dolken) met een energie van meer dan 14 Joule, dan raden wij u aan om een extra harde steekwerende plaat te gebruiken in deze steekwerende Basic Economic vest.
-
Deze steekwerende Security Economisch vest is niet officiële gecertificeerd maar is uitermate geschikt voor persoonlijke verdediging!
-
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop