Openingsuren & Contact » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 2 » Dunne brandwerende en snijwerende aramide T-Shirt

Dunne brandwerende en snijwerende aramide T-Shirt

Zwarte snijwerende en brandwerende aramide T-shirt met korte mouwen van VBR-Belgium. Deze snijwerende en brandwerende T-shirt of onderhemd is gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen.
.
Ingredients: 100% DuPont™ Kevlar® fibers
.
De aramide die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way bescherming; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt is ideaal om te dragen als onderhemd onder de kledij of uniform en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes of een gebroken glazen fles.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook brandwerend tot en hittebestendig tot 200°C. Hierdoor kan de T-shirt niet inbranden in de huid bij brandende kleding. Dit is een voordeel bij brand of bij een terreuraanslag en beschermt tegen ernstige brandwonden. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.
.
Voordeel van deze zwarte aramide snijwerende en brandwerende T-shirt is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen.
.
Kan machinaal gewassen worden tot 30°C. Best zwarte kleurbeschermer gebruiken.
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging
.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop