Openingsuren & Contact » Survival & Defense Prepping » Survival plaat dragers » Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Stand Alone Digi-EMT-Ammo Pouch

Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Stand Alone Digi-EMT-Ammo Pouch

Operator PC Multicam NIJ-4 SA-Digi-EMT-AmmoP Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Stand Alone Digi-EMT-Ammo Pouch
€ 1 626,37

Beschikbaar - Ruime voorraad

.
Survival Multicam Plate Carrier tegen M16, FAL, Kalashnikov of Dragunov.
.
De Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Stand Alone Digi-EMT-Ammo Pouch is de Survival Plate Carrier waarop een Digi tasje, een EHBO tasje en een multifunctionele munitietas op bevestigd zijn. De drie extra accessoires Digi tasje, EHBO tasje en munitietasje zijn de meest nuttige basic items die op de survival vest kunnen geplaatst worden. Deze drie extra accessoires worden vooraan aan de vest bevestigd via een Molle systeem. Dit betekent dat de rest van de vest nog vrij is om nog andere extra accessoires op de vest te monteren.
.
De Modulaire Operator Plate Carrier is ontworpen met modulaire platforms aan alle kanten. De voor- en achterkant van het harnas zijn uitgesneden voor de operator functies met grote mobiliteit. De operator plaat drager wordt gewaardeerd voor zijn uitstekend draagcomfort en een hoge bewegingsvrijheid.
.
Technische eigenschappen
• Sleepgreep voor noodgevallen
• Afneembare gevoerde anti-slip schouder pads met klittenband geleiding
• Verstelbare schouderbanden
• Haak en lus singels
• Zwaargewicht singels voor modulaire bevestigingen
• Voorkant kaart zak met snap, klittenband sluiting
• zijsluiting op de schouders en de interne tailleband
• Gevoerde mesh binnenvoering
• Verstelbare buikband met plaat pantser zakken
◦Accepts tot 6 "x 8" platte zijpaneel
• Eenvoudige toegang plaat zakken
.
De MOPC Accepteert tot 10.25 "x 13.25" platen voor- en achterkant, en tot 6 "x 8" zijplaten.
.
Harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone
.
Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Survival Plate Carrier voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone van 250x300 mm. Deze zitten langs de voorkant op de borst en langs de achterkant op de rug. Bij NIJ-4 Stand Alone platen wordt bij impact de staalkernkogel volledig opgevangen door de NIJ-4 Stand Alone plaat. De staalkernkogel blijft in de Stand Alone plaat zitten en veroorzaakt geen trauma verwonding bij een impact van een kogel. Deze beschermende combinatie is in staat om staalkernkogels uit de Kalashnikov, Fal en M16 aanvalsgeweren te stoppen. Eveneens is deze kogelwerende combinatie in staat om een staalkern kogel uit een Russische Dragunov SVD scherpschuttersgeweer te stoppen.
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Multicam Digi tasje.
.
Het Mulitcam Digi tasje is een tasje om diverse digitale apparaten, zoals smartphones, digitale camera's en MP3-spelers in te stoppen. Bij de Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Stand Alone Digi-EMT-Ammo Pouch, is dit tasje aangebracht bovenaan op de borst. Hierdoor is de telefoon gemakkelijk hoorbaar en snel bij de hand. Voor Survival & Defense is het van groot belang om in contact te kunnen staan met de hulpdiensten.
.
Multicam uitrustingszakje of ammo pouch.
.
De multicam uitrustingszakje wordt geopend met een klittenband deksel, gesloten en vergrendeld. Om het opnemen van magazijnen, munitie en uitrusting te verzekeren, is er een overlappende elastische lip ter beveiligen. Deze uitrustingstas of munitietas is van nut voor de survivalist omdat het kan gebruikt worden als multifunctioneel uitrustingstasje waar zowel pistool magazijnen, geweermagazijnen als losse Kal. 12 patronen in kunnen gestopt worden.
.
Multicam Rip Away EHBO tas.
.
Het verlenen van eerste hulp met de juiste producten kan uw leven redden. In het geval van Survival en Defense spreekt het vanzelf dat men met enkele traditioneel wondpleistertje niet veel kan doen. Om te voldoen aan de richtlijnen voor België en Nederland hebben we de vulling van de individuele EHBO tas Survival-Defense werd samengesteld op basis van drie upgrades die geadviseerd worden door de verschillende overheidsdiensten.
Het Rip-Away EMT tasje draagt al uw 1e hulp materiaal. Het tasje is ontworpen om weg te rukken van het modulaire platform als dat nodig is. De riem op het platform houdt het vast en verhinderd dat het per ongeluk valt. Het Rip-Away ontwerp geeft de mogelijkheid om de tas te gebruiken of weg te rukken voor gemakkelijkere toegang of zelfs om items over te geven naar een andere dokter.
.
Afmetingen: ca. (h) 20 x (w) 15 x (d) 9 cm.
.
De Plate carriers zijn voor het ogenblik enkel maar leverbaar in de BENELUX
.
Voor de aankoop van een kogelwerende vest is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.   
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop