Openingsuren & Contact » Vesten » Engarde kogelwerende vesten België » Engarde® Rhino™ steek- en kogelvrij vest NIJ-3A of NIJ-4 » Engarde® Rhino™ zwart NIJ-3A 04 MT PRO kogelvrije vesten » Medium - Engarde® Rhino™ zwarte tactische Molle kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO

Medium - Engarde® Rhino™ zwarte tactische Molle kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO

Rhino MT-PRO zwart kogelvrij vest Engarde-M Medium - Engarde® Rhino™ zwarte tactische Molle kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO
€ 1 212,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Tactisch kogelvrij en steekwerend vest Engarde® Rhino™ zwart NIJ-3A 04 MT-PRO met Molle webbing in maat Medium.
Dit Rhino™ model heeft een geïntegreerde schoudersteun die de lastverdeling en het comfort verbetert. Het veilige sluitsysteem, zonder zichtbare bevestigingsmiddelen aan de buitenkant van de drager, beschermt de drager tegen eventuele extern vasthaken.
.
De voorkant van het vest heeft een MOLLE Webbing Platform met ID-tag bevestigingen aan de voor- en achterkant. Het Rhino™ tactische kogel en steekwerende vest is geschikt voor zowel dames als voor heren en bevat twee inwendige zakken voor harde kogelwerende platen. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Eenvoudige maar degelijke kogel en steekwerende vest waarbij de dragen de beschermingswaarde kan uitbreiden naar klasse 4 met harde kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren.
.
Het grote voordeel van de tactische Rhino™ kogelwerende vesten is dat zij dezelfde standaard kogelwerende pakketten gebruikt als de andere Engarde® basis kogelwerende vesten, waardoor dit tactische kogelwerende vest een korte levertijd heeft en vlot verkrijgbaar is. dit vest wordt geleverd zonder veel extra functies.
.
Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen kogels, messen en injectienaalden en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Rhino™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst.
.
Het steekwerende en kogelwerende MT-PRO pakket voldoet aan de strenge normen van NIJ .04 Level IIIA, maar de kogelstoppende capaciteiten van de MT-PRO werd ook verder getest tegen de verschillende soorten huidige munitie!
.
Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
De MT-PRO ™ levert uitstekende prestaties tegen impacts nabij de rand van het kogelpakket.
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties tegen schotwonden als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm) en
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.
.
Maten XS tot 5XL
.
maten-engarde-nederlands-kort-2

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop