Openingsuren & Contact » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 2 » Goedkope brandwerende en snijwerende gele aramide T-Shirt » Zwart katoen gele aramide versterkte T-shirt maat 3XLarge

Zwart katoen gele aramide versterkte T-shirt maat 3XLarge

Zwart Katoen-Aramide T-shirt -3XL Zwart katoen gele aramide versterkte T-shirt maat 3XLarge
€ 93,00 € 75,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Goedkoop zwart met gele aramide versterkte T-shirt van VBR-Belgium in maat 3XLarge met korte mouwen. Deze gele aramide is brandwerend en ook snijwerend niveau 2 en biedt snijbestendige bescherming tegen messen en glasscherven.
.
Ingredients:
50% Katoen
50% DuPont™ Kevlar® fibers
.
De katoen buitenlaag kan bedrukt worden (Bedrijfslogo, security,…) .De zwarte kleur is ideaal te combineren met een zwarte veiligheidsbroek.
.
De gele brandwerende en snijwerende aramide bedekt het hele oppervlak van het T-shirt (borst, schouders en korte mouwen). De gele aramide is snijwerend niveau 2 en beschermt tegen het snijden met glasscherven of zakmessen. Deze aramide is eveneens brandwerend en belet dat bij brand de kledij kan inbranden in de huid. Verminderd de brandwonden. Dit T-shirt is relatief dun en kan als onderhemd gedragen worden onder een uniform. Dit is een nieuwe versie van het bekende en goedkope snijwerende aramide t-shirt dat al door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge beveiligers, security of bewakingsagenten.
.
Geschikt voor leger, politie, persoonlijke verdediging
.
Machine wasbaar op 30 °
.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop