Openingsuren & Contact » Torskin » TORSKIN snijwerende zwarte jaquette

TORSKIN snijwerende zwarte jaquette

Torskin jaquette zwart TORSKIN snijwerende zwarte  jaquette

Torskin jaquette zwart TORSKIN snijwerende zwarte  jaquetteTorskin jaquette zwart TORSKIN snijwerende zwarte  jaquetteTorskin jaquette zwart TORSKIN snijwerende zwarte  jaquette€ 289,97

Ruime voorraad


Large - Torskin zwarte snijwerende jaquette€ 291,02 Toevoegen aan winkelmandje


De zwarte Torskin jaquette of ambulance vest is gemaakt van een enkele laag snijwerende Torskin en is vrij dun en ademend. De enkele laag Torskin biedt voldoende bescherming tegen snijwonden veroorzaakt door keukenmessen of zakmessen.
.
De zwarte snijwerende Torskin jaquette wordt ook gebruikt als snijwerende ambulance vest met een ritssluiting in het midden aan de voorkant en twee voorzakken en één binnenzak. De Torskin jaquette kan gemakkelijk over of onder kleding worden gedragen.
.
De ritssluiting in het midden aan de voorkant maakt het heel gemakkelijk om de jas aan en uit te trekken. Dit snijwerende jaquette is ideaal voor ouderen die moeite hebben om kleding over hun hoofd aan te trekken. De zwarte jaquette is mooi en comfortabel om te dragen.
.
De Torskin jaquette of de Torskin snijwerende ambulance vest bestaat uit beschermende vesten die bedoeld zijn voor de markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn wijd gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals EN ISO 13997 (1999), EN 388. -6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Ze kunnen dus gedragen worden door: politie, veiligheidsdiensten, brandweer, glasindustrie, metaalindustrie, persoonlijke verdediging.
.
Het Torskin snijwerende ambulance vest kan op 30 ° worden gewassen
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop