Openingsuren & Contact » Broeken » Maat 34 / Cut resistant combat pants

Maat 34 / Cut resistant combat pants

Cut resistant combat pants-B-34 Maat 34 / Cut resistant combat pants
€ 388,00 € 200,00

Uitverkocht


Snijwerende cargo broek zwart VBR-Belgium€ 200,00Bekijken


VBR-Combatbroek met waterafstotend katoenen buitenkant en 360° snijwerend Cutyarn level 5.
-
Dit is de allernieuwste generatie Combatbroek die stilaan de oude gekende Combatbroek aan het vervangen is. De oude gekende Combatbroek beschikt over geen enkele snijwerende bescherming, wat tegenwoordig niet meer aanvaardbaar is voor politie of veiligheidsdiensten.
-
Het buitenste materiaal van deze VBR- Combatbroek is gemaakt uit waterafstotend katoen. Dit is de laatste nieuwe eis van veiligheidsdiensten omdat dan de agent niet nat wordt in de regen. De middelste laag is gemaakt van snijwerende Cutyarn en bevind zich over de volle 360° over de volledige oppervlakte van de broek. De binnenste laag is een dunne beschermende laag die een aangenaam aanvoelt.
-
De VBR-Combatbroek is zwart van kleur en kan samen met een snijwerende polo of T-shirt als een snijwerend uniform gedragen worden. De snijwerende Combatbroek biedt een 360° snijwerende beschermend waaronder aan de onderbuik, de onderrug, de benen en de knieën. Het grote voordeel van een 360° snijwerende Combat is dat hij extra bescherming biedt aan de onderbuik en onderrug. De bescherming van een steek- en kogelwerende vest gaat enkel maar tot aan de broeksriem waarbij de onderbuik en onderrug buiten de bescherming van de steek- en kogelwerende vest vallen. De 360° snijwerende Combatbroek kan de verwondingen door een aanval met een mes of gebroken glazen fles ernstig beperken of zelfs helemaal verhinderen.
-
De VBR-Combatbroek is geschikt voor Politie, Militair of persoonlijke verdediging.
De VBR-Combatbroek is wasbaar.
-
 
Maten
-
maat-broek

Size combat pants :

maten-combat-pants-1
.google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop