Openingsuren & Contact » Support Shop » T-shirts Support Shop » Zwart snijwerend t shirt » Large - Snijwerende zwarte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium

Large - Snijwerende zwarte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium

SW-T-shirt CCP-LM-L Large - Snijwerende zwarte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium
€ 204,97

Beschikbaar - Ruime voorraad

Bij een messaanval komen er vrijwel altijd snijwonden voor aan de armen van het slachtoffer dit omdat het slachtoffer de armen (en handen) voor het gezicht houd om zich te beschermen. Een snijwerende T-shirt met lange snijwerende mouwen is dus uiteraard van groot nut bij een mesaanval.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Coolmesh laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.
.
De met gasvezel versterkte snijwerende Cutyarn zit tussen de buitenste Coolmesh laag en de binnenste Polyester mesh laag. Deze verhinderen dat het lichaam in rechtstreeks contact komt met het snijwerende weefsel of dat ze gasvezel zou kunnen ontsnappen in de ogen of in de longen van de drager. Dit is een eis van verschillende politiediensten. Door het gebruik van een Coolmesh laag blijft deze snijwerende T-shirt in de zomer nog relatief fris en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen.
-
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en de lange mouwen). Dit is een professionele snijwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en gebroken glas. De T-shirt kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.
.
De T-shirt is machine wasbaar tot 30°

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop