Openingsuren & Contact » POLITIE UITRUSTING » VBR-UBAC-Politie-zwart combat shirt » Large - VBR-Belgium UBAC snijwerend combat shirt zwart Politie / Bewaking

Large - VBR-Belgium UBAC snijwerend combat shirt zwart Politie / Bewaking

UBAC-VBR-Spectra-Cool-Z-L Large - VBR-Belgium UBAC snijwerend combat shirt zwart Politie / Bewaking
€ 308,95

Ruime voorraad

Zwart combat shirt om onder een kogelwerende vest te dragen waarbij de mouwen, schouders en kraag voorzien zijn van een snijwerende voering uit Spec-Cool van het merk VBR-Belgium. De UBAC is bedoeld voor politieagenten en bewakingsagenten en beschermt de armen, de schouders en de hals tegen een aanval met een mes.
.
Het gevechts hemd is bovenaan gemaakt uit een zwarte Ripstop met daaronder de snijwerende Spec-Cool voering niveau 5 en een zachte Coolmesh. Dit gedeelte komt buiten de bescherming van de kogelwerende vest bij politieagenten of bewakingsagenten en biedt een snijwerende bescherming aan de armen, schouders en de hals. Onderaan is de VBR-Belgium Snijwerende UBAG voorzien van een zachte maar stevige Coolstof shirt die vochtregulerend is onder de kogelwerende vest.
.
De zwarte Ripstop Belgian is ideaal geschikt om bij een zwarte uitrusting van politieagenten of bewakingsagenten te dragen en past dus bij de rest van hun uniform.
.
Snijwerende Spectra-Coolmax voering niveau 5 in de mouwen, schouders en kraag heeft een verfrissend effect en is ademend. Deze snijwerende bescherming beschermt tegen snijdende aanvallen met messen of cuttermessen en biedt ook een beperkte steekweerstand tegen aanvallen met glasscherven.
.
De Coolstof op de romp is vochtregulerend en voert de transpiratie af onder de kogelwerende vest.
.
Verder heeft deze VBR-Belgium zwarte snijwerende UBAC Spec-Cool
- Rits op de borst
- Kraagsluiting met velcro
- Twee bovenarm zakken met ritssluiting.
- Velcro lussen om patch aan te hangen.
- Een penhouder
- Elleboogzakken waar er elleboogbescherming kan ingestopt worden.
- Sluiting aan de pols met velcro

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop