Openingsuren & Contact » Support Shop » Top Shop Producten » Steekwerende vest KR1-SP1 Pollux zwart » Medium - Pollux steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution Zwart

Medium - Pollux steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution Zwart

Pollux KR1-SP1-Entry Sollution Z-M Medium - Pollux steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution Zwart
€ 869,32

Beschikbaar - Ruime voorraad

De soepele discrete steekwerende vest Pollux Niveau KR1 - SP1 Entry Solution is een professionele steekwerende vest die veel gebruikt wordt door overheidsdiensten, politie, security, portiers en bewakingsagenten en kan worden gedragen onder de kleding. Het is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De steekwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit, ook bij het dragen in een voertuig. Het vest is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten overal met de zelfde beschermingswaarde KR1-SP1. Dit is een ruimere steekwerende weerstand die zowel aanvallen met messen als aanvallen met priemen kan weerstaan.
-
Hierin de staat de KR1 voor een weerstand tegen aanvallen met messen. De steek weerstand KR1 is gebasserd op de Engelse HOSDB normen, waarin een aantal speciaal ontworpen mespunten wordt gebruikt om de breed spectrum van mesaanvallen op de politie na te bootsen. Deze anti mes vest heeft een bescherming die gebaseerd op een mesaanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet dieper dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen. Dit is een realistische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en dolken.
-
De SP1 is een weerstand tegen aanvallen van priemen (spikes). Priemen zijn compleet anders dan messen, omdat ze een heel klein contact oppervlak hebben en zeer moeilijk te stoppen zijn. Onder aanvallen met priemen verstaat men; scherp geslepen schroevendraaiers, geslepen nagels, breinaalden, enz. .. De spike weerstand SP1 is ook gebaseerd op het Engels HOSDB normen waarin een speciale spike (priem) punt wordt gebruikt om het brede spectrum van spike aanval op politieagenten in de Britse gevangenissen te repliceren. Deze bescherming is basserd op een spike aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van de spike niet meer dan 7 mm mag dringen door vest en met een energie van 36 joule, mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen.
.
Door het gebruik van een laminaat laag als steekweerstand is deze vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Deze laminaat laag wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen. Gebroken glazen flessen kunnen soms beschikken over zeer dunnen glazen splinters. .
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop