Openingsuren & Contact » MILITAIRE uitrusting » Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool » Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-Belgium

Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-Belgium

UBAC-VBR-WC-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-Belgium

UBAC-VBR-WC-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-BelgiumUBAC-VBR-WC-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-BelgiumUBAC-VBR-WC-SC-M Medium - Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool VBR-Belgium€ 350,00 € 308,95

Beschikbaar - Ruime voorraad

De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo werd speciaal ontwikkeld om onze militairen te beschermen tegen mesaanvallen van terroristen. De bescherming van de armen, schouders en hals en vooral van de schietarm is van vitaal belang bij de verdediging van een paracommando op straat of de militairen op missie in het buitenland.
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo met een frisse snijwerende voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Klittenband sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.
.
De keuze van de ABL Belgische Woodland camouflage ripstop op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dit goed samen te laten passen met dezelfde Woodland Camouflage van het Belgische Leger. Hiermee kunnen Paracommando’s en ander militairen die de veiligheid op straat in onze steden garanderen zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes van een terrorist.
.
De snijwerende voering met als ingrediënten Spectra® fibers en Coolmax® fibers hebben een snijweerstand niveau 5 en zijn ingewerkt onder het Woodland Camo ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop