Openingsuren & Contact » MILITAIRE uitrusting » Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool

Snijwerende combat shirt Woodland Spec-Cool

VBR-Belgium snijwerende combat shirt ABL Woodland Camo  Spec-Cool

UBAC Belgische Woodland Camo met snijwerende Spec-Cool aramide voering en Coolmesh body online kopen. 
Antiterreur UBACS voor paracommando’s en Belgische militairen tegen een  mesaanval van terroristen.

.
ubagbcamo-open-1-b
om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat
.

Maat M : UBAC-WC-Spectra-Coolmax= 299.95 Euro
Maat L : UBAC-WC-Spectra-Coolmax = 299.95 Euro
Maat XL : UBAC-WC-Spectra-Coolmax = 299.95 Euro
Maat 2XL : UBAC-WC-Spectra-Coolmax = 299.95 Euro


.
belcanoubacmes-1
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo werd speciaal ontwikkeld om onze militairen te beschermen tegen mesaanvallen van terroristen. De bescherming van de armen, schouders en hals en vooral van de schietarm is van vitaal belang bij de verdediging van een paracommando op straat of de militairen op missie in het buitenland. 
vbr-ubacs-belgi-camo-1ab-zwart-5-nl
.
De snijwerende Spec-Cool voering met een snijweerstand niveau 5 is ingewerkt onder het Woodland Camo ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer. 
.

ubaccamogrijs-1-b
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo met een frisse snijwerende Spec-Cool voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmesh op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst. 
.
ubacuniform-1w-b
.
De keuze van de ABL Belgische Woodland camouflage ripstop op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dit goed samen te laten passen met dezelfde Woodland Camouflage van het Belgische Leger. Hiermee kunnen Paracommando’s en ander militairen die de veiligheid op straat in onze steden garanderen zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes van een terrorist.   
.

Voor meer technische info op www.vbrbelgium.com klik hier.
.
.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop