Openingsuren & Contact » Vesten » Steekwerende vesten steekvest » Heracles steekwerende vesten » Heracles KR1-SP1 steekwerende vest ES Sioen » 3XLarge - Heracles Steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution

3XLarge - Heracles Steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution

Heracles steekwerend vest KR1-SP1-Entry Sol-3XL 3XLarge - Heracles Steekwerende vest KR1-SP1-Entry Solution
€ 1 351,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

De steekwerende vest Heracles KR1-SP1 is geschikt om boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder biedt dit product;
 .
• Een voering in 3D (driedimentionaal) weefsel wat voor ventilatie zorgt.
• Een onderrugkussentje
• Een elastiek in het linkervoorpand om het rechtervoorpand in the plaatsen bij het sluiten.
• Een evacuatiehandel
• Lussen om de radio/micro draad te leiden onder het linker voorpand.
• Gemakkelijk aanpassen van de schouders
• Een extra gordel op het vest zodat de uitrusting kan worden opgesplitst tussen de dienstgordel en de gordel op de vest.
• 2 grote Napoleonzakken op de linker- en rechterkant van de vest.
-
Hierin de staat de KR1 voor een weerstand tegen aanvallen met messen. De steek weerstand KR1 is gebasserd op de Engelse HOSDB normen, waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om de breed spectrum van mesaanvallen op de politie na te bootsen. Deze anti mes beschermings vest heeft een bescherming die gebaseerd op een mesaanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet dieper dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen. Dit is een realistische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en dolken.
-
De SP1 is een weerstand tegen aanvallen van priemen (spikes). Priemen zijn compleet anders dan messen, omdat ze een heel klein contact oppervlak hebben en zeer moeilijk te stoppen zijn. Onder aanvallen met priemen verstaat men; scherp geslepen schroevendraaiers, geslepen nagels, breiaalden, enz. .. De spike weerstand SP1 is ook gebaseerd op het Engels HOSDB normen waarin een specail spike (priem) punt wordt gebruikt om het brede spectrum van spike aanval op politieagenten in de Britse gevangenissen te repliceren. Deze bescherming is bassed op een spike aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van de spike niet meer dan 7 mm mag dringen door vest en met een energie van 36 joule, mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop