Webshop » Support Shop » T-shirts Support Shop » Grijs snijwerend T-shirt

Grijs snijwerend T-shirt

cutyarnshirt-1-30
Om te kopen in VBR Belgium webshop, selecteer uw maat
.
             XS = prijs 161 Euro
               S = prijs 161 Euro
              M = prijs 161 Euro
               L = prijs 161 Euro
             XL = prijs 163 Euro
           2XL = prijs 165 Euro
           3XL = prijs 169 Euro
.
Dit grijs snijwerend T-shirt kan men kopen bij VBR-Belgium. Grijze snijwerende T-shirts van top kwaliteit merk VBR-Belgium met zachte Coolmesh voering te koop. Snijbestendig L 5
.
Typische grijze snijwerende T-shirt zoals er vele grijze snijwerende T-shirts op de markt zijn, maar dan met dat verschil dat het snijwerend weefsel donkerder en van de hoogste kwaliteit is. Deze moderne grijze snijwerende T-shirt is geen dump product of misbaksel, maar een top product met een uitstekende afwerking. 
.
Waarschuwing! Er werden door een aantal firma’s goedkope oude grijze snijwerende T-shirts op de markt gedumpt. Dit zijn slechte producties waarbij de naden loskomen en waarbij er irritaties aan de oksels ontstaan! Bedenk ook dat er gelijkaardige grijze stof op de markt is die helemaal niet snijwerend is! 
.
Het snijwerende weefsel van de VBR-Belgium grijze T-shirt is genaaid met beveiligende machinesteken, die er voor zorgen dat er geen loshangende snijwerende draden los kunnen komen. Dit is van groot belang, want bij goedkope dump producten komt het snijwerende weefsels los en kan dit iteraties in de ogen en luchtwegen veroorzaken. 
.
Heel belangrijk als top kwaliteit, deze grijze snijwerende T-shirt is voorzien van een Coolmesh inwendige voering over de gehele oppervlakte die twee belangrijke functies heeft. Vooreerst is het doel van een inwendige voering te beletten dat het snijwerende weefsel rechtstreeks in contact komt met de huid. Goedkope dump producten hebben geen inwendige voering waardoor er wrijving met de huid ontstaat die moeilijk te genezen wrijvingswonden veroorzaakte onder de oksels, armen en zijkanten van de romp. Deze nieuwe generatie snijwerende T-shirt heeft een beschermende inwendige voering die er voor zorgt dat er geen wrijvingswonden ontstaan.
.
Deze inwendige beschermende voering is gemaakt van een grijs actieve Coolmesh weefsels die een vocht management systeem omvat die de transpiratie verder weg van het lichaam voert en het lichaamsvocht snel laat verdampen, waardoor de drager zich koeler en comfortabeler voelt. Het direct contact met de Coolmesh op de huid heeft een fris gevoel die zeer geapprecieerd wordt tijdens de zomer. Deze snijwerende T-shirt kan zowel onder als boven de kledij gedragen worden.
.
Dit product is de oplossing voor persoonlijke bescherming bij politie, beveiligings- en hulpverleningsinstanties, jeugd en uitgaansmilieu en voor gevaarlijke beroepen met risico op snijwonden zoals de glas verwerkende industrie.
.
Letsel door agressie met scherpe voorwerpen kunnen grotendeels voorkomen en beperkt worden door het dragen van onze snijwerende beschermende kleding!
-
• Ideaal tegen een snijdende aanval met een mes of cutter mes.
• Ook geschikt als bescherming tegen aanvallen met gebroken bierglazen of gebroken glazen flessen en ook nuttig als persoonlijke bescherming tegen verwondingen door het stukspringen van ruiten in de glasindustrie of bij de brandweer.
• Biedt ook bescherming tegen bijtwonden van patiënten of honden. De snijtanden kunnen niet door dit snijwerende weefsel waardoor een hond geen open wonden kan bijten.
.
Deze snijwerende T-shirt is wasbaar zonder dat het zijn snijwerende beschermingswaarde verliest na iedere wasbeurt. Hierdoor is het een duurzaam product waar u nog jaren nut van kan hebben.
.
Deze snijwerende T-shirt is machinewasbaar tot 30°