Webshop » Vesten » Engarde kogelwerende vesten België » Engarde® Puma™ kogelwerende vest MT-PRO en FLEX PRO » Engarde® Puma™ Fluo geel reflecterend kogelwerende vest NIJ-3A 04 MT-PRO » XSmall - Engarde® Puma™ fluo geel reflecterend kogelwerende vest NIJ-3A (04) MT-PRO

XSmall - Engarde® Puma™ fluo geel reflecterend kogelwerende vest NIJ-3A (04) MT-PRO

Engarde Puma fluo geel MT-PRO-XS XSmall - Engarde® Puma™ fluo geel reflecterend kogelwerende vest NIJ-3A (04) MT-PRO
€ 1 534,26

Beschikbaar - Ruime voorraad

Kogelvrij en steekwerend vest Engarde® Puma™ fluo geel reflecterend NIJ-3A 04 MT-PRO in maat XSmall. Dit ™ fluo geel reflecterend Puma™ hoes is gemaakt van duurzame Heavy Duty Cordura®. Het Puma™ vest is speciaal ontwikkeld om openlijk boven de kledij te dragen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Is voorzien van een rits in het midden van de voorkant en twee opgestikte zakken met Velcro sluitsysteem twee balpenhouders en microfoon lussen aan de schouders. Dit fluo geel reflecterend Puma™ kogelwerend boven vest wordt vaak boven de kleding of als uniform gedragen door stewards, transport controle, verkeerscontrole of hulpdiensten.
.
Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Deluxe™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst.
.
Het steekwerende en kogelwerende MT-PRO pakket voldoet aan de strenge normen van NIJ .04 Level IIIA, maar de kogelstoppende capaciteiten van de MT-PRO werd ook verder getest tegen de verschillende soorten huidige munitie!
.
Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
De MT-PRO ™ levert uitstekende prestaties tegen impacts nabij de rand van het kogelpakket.
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm)
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.
.
Maten XS tot 5XL

google9449c329ba35fcfd.htmlWebshop gemaakt met EasyWebshop