Openingsuren & Contact » Support Shop » Torskin Support Shop » T-shirt met snijwerende mouwen onder kogelvrij vest » XLarge - Torskin Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart.

XLarge - Torskin Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart.

Torskin Siocool T-shirt LM-Zwart-092K-XL XLarge - Torskin Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart.
€ 119,77

Beschikbaar - Ruime voorraad

Deze zwarte Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen kan onder een uniform of onder een kogelwerende vest gedragen worden. De mouwen zijn voorzien van snijwerende Torskin en zijn dubbel aan de voorarmen. Hierdoor kan men de armen beschermen tegen een snijdende aanval van een mes, glasscherven of metaal.
.
Een ideale snijwerende bescherming voor de armen die ook altijd op zijn plaats blijft zitten gezien deze snijwerende mouwen aan de T-shirt vast hangen.
.
Op het lichaam bevindt zich de vochtregulerende Siocool die ideaal is om te dragen onder een steek- of kogelwerende vest.
.
De Torskin snijwerende T-shirts zijn beschermende T-shirts die bestemd zijn voor de markt van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn ruim officieel gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals nomen zoals EN ISO 13997 (1999), EN 388-6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Hierdoor kunnen ze als werkkledij gedragen worden bij politie diensten, bewakingsdiensten, brandweerdiensten, glasindustrie, metaal industrie en persoonlijke verdediging.
.
De Torskin T-shirts kunnen gewassen worden tot 30°
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop