Openingsuren & Contact » Support Shop » Handschoenen support shop » CP Neon 330 Insider Turtleskin handschoenen » XLarge - CP Neon 330 Insider handschoenen Turtleskin

XLarge - CP Neon 330 Insider handschoenen Turtleskin

CP Neon 330 Insider gloves Turtleskin -XL XLarge - CP Neon 330 Insider handschoenen Turtleskin
€ 41,15

Beschikbaar - Ruime voorraad

Uitstekende naaldwerende weerstand, waaronder aan dan de handpalm en onderaan de vingers en vingertoppen .
.
De TurtleSkin CP Neon Insider 330 handschoen is voorzien van een nieuwe, gepatenteerde, ultra-dunne TurtleSkin beschermend materiaal dat een uitstekende bescherming tegen punten van naalden en fijn slijpsel en voor een vrij goedkope prijs
.
De handschoenen zijn dun genoeg om te worden gedragen als een binnen handschoen in traditionele veiligheidshandschoenen of wegwerphandschoenen en zijn speciaal ontworpen voor veeleisende toepassingen zoals afvalbeheer en recycling.
-
Handschoen Kenmerken:
- Kan gebruikt worden als een insider handschoen om naald- en snijweerstand toe te voegen aan een bestaande handschoen, zelfs een wegwerphandschoen.
- Uitstekende weerstand tegen prikken van naalden en fijne metalen, glas en draad
- Ultra-dunne beschermende materiaal biedt uitstekende vingergevoeligheid.
-
Deze snij- en naaldwerende handschoen wordt onder andere al gebruikt in sommige Nederlandse gevangenissen waar iedere cipier verplicht is om naaldwerende handschoenen te dragen bij het doorzoeken van een cel. Boven deze handschoen wordt dan een rubberen wegwerphandschoen gedragen. De CP Neon 330 is relatief goedkoop om grote groepen mensen uit te rusten met goede naaldwerende handschoenen.
-
Deze snij- en naaldwerende handschoen wordt onder andere ook gebruikt bij stadsdiensten en parkbeheer voor het ruimen van bladeren onder struiken waar injectienaalden van drugsgebruikers kunnen liggen. Deze insider handschoenen worden dan in de werkhandschoenen gedragen als bescherming tegen prikken van besmette naalden van drugsgebruikers.
-
- Recycling
- Waste Management
- Glas en metaal behandeling
- Algemene Workwear
- Reiniging en Schoonmaakdiensten
.
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop