Openingsuren & Contact » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts

Steekwerende T-shirts

Steekwerende en snijwerende tanktop trui / T-shirt online kopen belgie. Combat Alpha en Bravo anti steekpartij T-shirts VBR-Belgium. Bescherming te koop tegen dodelijke steekpartij. 
.


Deze verschillende anti steekpartij T-shirts hebben elk specifieke eigenschappen en kunnen voor verschillende omstandigheden gebruikt worden. Als steekwerende tshirts zijn ze gemaakt uit meerdere lagen snijwerend aramide waardoor hun snijweerstand en steekweerstand vrij hoog is en een zeer efficiënte bescherming vormt tegen een dodelijke steekpartij. Deze T-shirt is in een beperkte mate steekvrije shirt voor heel wat messen.
-
Het dragen van een anti steekpartij T-shirt kan levensreddend zijn! 

Snijwerende en steekwerende tanktop trui / T-shirt anti-steekpartij!
4 Lagen aramide boven elkaar. Bovenste laag is snijwerend en brandwerend.
Deze anti-steekpartij tanktop T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers.
Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met 4 lagen snijwerende en steekwerende aramide. De snijweertand van de 4 lagen aramide is absoluut nuttig tegen een snijdende aanvallen met een cutter mes, een vleesmes, een combat mes en kort Japanse zwaard. 4 lagen snijwerende aramide betekenen ook een vier keer grotere steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.
Deze revolutionaire anti-steekpartij T-shirt is hierdoor met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken en kan het aantal slachtoffers, doden of gewonden van steekpartijen ernstig beperken.

Snijwerende coltrui Bravo
Combat Cut Bravo shirt.

snijwerende trui voor bewaking en politie agenten.
Deze snijwerende T-shirt werd speciaal ontwikkeld uit de feedback van bewakingsagenten en is bedoeld om onder kogelwerende vesten te dragen. Waar de kogelwerende vest bescherming biedt aan de romp tegen een steek- of schietpartij, de armen en hals van de bewakingsagent zijn onbeschermd bij een ernstige aanval met een mes.

Als extra bescherming aan de armen werden de mouwen van een dubbele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 voorzien. Hierdoor bieden deze een hogere bescherming tegen het snijden met een vleesmes, combat mes of een korte Japanse zwaard. Bij een ruzie of aanval met een mes, worden de handen en armen gebruikt om zich af te weren waardoor er veel gewonden vallen met diepe sneden aan de armen.

Deze Combat Cut Bravo Shirt is dan ook een uitbreiding op de veiligheid van de bewakingsagent waarbij de kogelwerende vest belet dat de agent neergeschoten wordt en waarbij de snijwerende bescherming aan de armen, belet dat de agent neergestoken wordt en sterft  door uitbloeding van de armslagaders.

Steekerende coltrui Bravo 
Combat Cut Bravo shirt Full Protection.
 

Combat Cut Alpha shirt
Deze zwarte steekwerende coltrui Bravo met lange mouwen en met rits bevestigde afneembare col van VBR-Belgium. De zwarte steekwerende coltrui Bravo is voorzien van verschillende lagen snijwerende en steekwerende aramide.
De armen zijn voorzien van drie lagen snijwerende aramide, terwijl de romp voorzien is van 4 lagen snijwerende aramide.
.
De buitenkant van deze zwarte steekwerende coltrui Bravo is gemaakt uit een zwarte aramide. Deze zwarte aramide is brandwerend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend. De 4 lagen snij- en steekwerende aramide zijn over de volledige oppervlakte van de coltrui en beiden een 360° bescherming.
.
De combinatie van de 4 lagen snijwerende, steekwerende en brandwerende aramide bieden reeds een hogere bescherming tegen ernstige snijwonden, veroorzaakt door een aanval met een scherpe vlees mes, een combat mes of een korte Japanse zwaard. De vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met een mes of scherp voorwerp.
De zwarte steekwerende coltrui Bravo is dan ook de meest volledige casual bescherming tegen dodelijke steekpartijen waarbij de meerdere lagen snijwerend aramide de vitale organen in de romp beschermt en kan beletten dat men doodgestoken wordt. 


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop