Openingsuren & Contact » Support Shop » Handschoenen support shop » Alpha handschoenen Turtleskin » Large - Snij- en naaldwerende handschoenen Alpha van Turtleskin

Large - Snij- en naaldwerende handschoenen Alpha van Turtleskin

Large - Turtleskin Alpha handschoenen Large - Snij- en naaldwerende handschoenen Alpha van Turtleskin

Large - Turtleskin Alpha handschoenen Large - Snij- en naaldwerende handschoenen Alpha van TurtleskinLarge - Turtleskin Alpha handschoenen Large - Snij- en naaldwerende handschoenen Alpha van Turtleskin€ 100,94

Beschikbaar - Ruime voorraad

De Turtleskin Alpha handschoenen zijn de nieuwe versie van de Amerikaanse TurtleSkin politie handschoenen. Ze zijn speciaal ontworpen om een goede snij-en injectienaald bescherming te bieden en toch flexibel genoeg te zijn om het traditionele politiewerk uit te voeren. Het gepatenteerde Turtleskin materiaal biedt een zeer goede bescherming tegen fijne naalden van injectie spuiten, is snijwerend en bevindt zich op de handpalm, vingers en vingertoppen. De bovenkant van de hand is uitgerust met een snijwerende materiaal dat zorgt voor warmte en bescherming.
.
De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de politie en bewakers hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren. Uitermate geschikt voor het bedienen van pistolen met een kleine trekker beugel zoals deze van een Glock, Browning High Power, 1911 of S&W MP9.
.
Wij hebben speciaal de kleine maten XS en S van de Alpha snij- en naaldwerende handschoenen in stock voor de dames bij de politie of bewakingsdiensten die geen kleine handschoenmaten ter beschikking hebben.
.
Onderhoud van dit product: Met de hand wassen met koud water en een milde zeep. In vorm en plat leggen tot ze droog zijn.
.
Specificaties
• Injectienaald- en snijwerende palm en vingertoppen
• Snijwerende bescherming op de rug van de hand
• Uitstekende bewegelijkheid en gevoeligheid
• Hoge-stretch gebreide steun voor goede pasvorm
• Grip pads om te helpen bij het zoeken
• Met de hand wasbaar in koud water en zachte zeep, plat en in vorm leggen om te drogen.
(Handschoenen niet wassen in de machine, zeker niet warme temperaturen!)
.
Maattabel handschoenen
glove-sizing-width-1
Omtrek van de hand US - tailles EU- Tailles
152 - 178 mm XS EU - 6
178 - 203 mm S EU - 7
203 - 229 mm M EU - 8
229 - 254 mm L EU - 9
254 - 279 mm XL EU - 10
279 - Plus mm 2XL EU - 11
.
.
Meer info op vbrbelgium.com Turtleskin Alpha politie handschoenen

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop