Openingsuren & Contact » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Steekwerende Alpha trui VBR-Belgium » Large - steekwerende Alpha Tanktop trui VBR-Belgium

Large - steekwerende Alpha Tanktop trui VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt - L Large - steekwerende Alpha Tanktop trui VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt - L Large - steekwerende Alpha Tanktop trui VBR-Belgium€ 472,77

Uitverkocht

Snijwerende en steekwerende T-shirt anti-steekpartij Combat Cut Alpha shirt.
.
 Deze zwarte donkergrijze steekwerende tanktop trui of T-shirt zonder mouwen Alpha van VBR-Belgium beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers. Deze revolutionaire anti-steekpartij T-shirt is hierdoor met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken.
-
Deze anti-steekpartij T-shirt is voorzien van 4 lagen aramide weefsel boven elkaar waarvan de buitenste laag een snijwerende en brandwerende aramide soort is en de voering bestaat uit drie lagen snijwerende Cutyarn met elk een snijweerstand niveau 5. De zachte beschermende binnen voering is gemaakt uit een actieve Coolmesh die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. Het direct contact van de Coolmax met de huid heeft een fris gevoel die erg gewaardeerd wordt tijdens de zomer. Deze snij- en steekwerende T-shirt kan onder of boven de kledij gedragen worden.
-
Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met 4 lagen snijwerende aramide voering. Deze 4 snijwerende lagen zijn absoluut nuttig tegen een mesaanval met een cutter messen of keukenmes. Een driedubbele laag snijwerende Cutyarn betekend ook een driedubbele steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.
-
De brandwerende aramide buitenlaag heeft het voordeel dat ze brandwerend, snijwerend en scheurwerend is. Deze brandwerende buitenlaag biedt ook bescherming aan de onderliggende lagen en draagt bij tot de algemene duurzaamheid van het product.
.
Houd er rekening mee dat deze tanktop niet rekt zoals een andere trui. De borstomtrek is maximum 110 cm.
.
Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.
-
Machine wasbaar tot 30°C
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop