Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » QPC kogelwerende vesten » QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Zwart

QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Zwart

QPC Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Z QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Zwart

QPC Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Z QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-ZwartQPC Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Z QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-ZwartQPC Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Z QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-ZwartQPC Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Z QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4-Zwart€ 1 904,00

Uitverkocht


Deze plate carrier is niet meer verkrijgbaar en wordt vervangen door de Enforcer link naar pagina
-

Zware kogelwerende vest tegen FAL , Kalashnikov en scherpschuttersgeweren.
-
De Condor Quick Release Plate Carrier is een eenvoudige maar toch een zeer praktische carrier die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische pakketten als harde ballistische platen te dragen.
-
De Condor QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL. De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.
-
De Condor QPC vest kan gebruikt worden als Air-soft uitrusting maar is een professionele carrier die kan uitgerust worden met onze zacht standaard kogelwerende pakketten en harde ballistische platen als persoonlijke bescherming om naar gevaarlijke streken te reizen.
-
De Condor QPC vest is voorzien van twee zakken, voor-en achterkant, waarin harde ballistische platen kunnen geschoven worden. Het is mogelijk om verschillende soorten van harde ballistische platen te gebruiken. De harde ballistische platen Level IV moeten worden gebruikt in combinatie met een zachte pakket NIJ-3A om de staalkern geweerkogels te stoppen uit een Kalashnikov, een FAL of een M16. Deze combinatie kan ook zware jachtgeweerkogels stoppen.
-

De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn (kogel werende vest belgie) . Het is verkeerd om alle NIJ-3A vesten met elkaar te vergelijken. Er worden regelmatig updates uitgevoerd bij de NIJ-3A normen. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Dit type vesten is van vrij groot nut omdat ze een weerstand bieden tegen de realistische situatie in België waarbij het bezit van zware magnum revolvers is toegelaten voor burgers. Hier in België komen de zware magnum revolvers vrij fequent voor tot in het kaliber .44 magnum. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot een energie van 15 Joule. Een kogelwerende vest volgens de NIJ-3A (04) norm is lichter dan een kogelwerende volgens de nieuwe NIJ-3A (06) normen. Het lager gewicht is dus een voordeel factor bij de keuze voor dit type van beschermend pakket.
-
Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
-
Voor in de QPC kiest men een maat Large zacht kogelwerende pakket.
-
Harde ballistische plaat Level NIJ-IV In conjunction met NIJ-3A(04) zachte kogelwerende vest of pakket

Stopt staalkern kogels of AP munitie!
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
-
Voor het ogenblik zijn ze enkel maar leverbaar in de BENELUX omdat er voor de uitvoer een vergunning nodig is.Gerelateerde producten


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop