Openingsuren & Contact » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Combat cut Bravo trui Full Protection » Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-XL

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-XL

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-XL
€ 1 079,44

Uitverkocht

Deze zwarte donker grijs steekwerende coltrui Bravo van VBR-Belgium met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snij- en steekwerende aramide.
.
De buitenkant van deze snijwerende en steekwerende coltrui Bravo shirt is gemaakt uit een zwarte aramide soort die brandwerende, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend is.
.
De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn voering, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn voering elke met niveau 5.
.
De combinatie van de snij- en steekwerende aramide met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe messen en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
.
Deze steekwerende coltrui Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare snijwerende en steekwerende hoge kraag. Deze afneembare hoge col beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij steekpartijen.
.
Deze zwarte steekwerende coltrui Bravo shirt beschikt aan de binnenzijde over een Coolmesh voering die zacht is en zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden. De Coolmesh in contact met de huid heeft een goede vochtregulerende werking waardoor de T-shirt fris aanvoelt.
.
Voor wie een goede bescherming wenst tegen een mesaanval, deze steekwerende coltrui Bravo kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals en voelt zo soepel en comfortabel aan als een dikke wintertrui.
.
Machine wasbaar tot 30°C
.
Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.
maattanel-full-protection
.
.
.
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop