Openingsuren & Contact » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Steekwerende coltrui Bravo VBR-Belgium

Steekwerende coltrui Bravo VBR-Belgium

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection Steekwerende coltrui Bravo VBR-Belgium

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection Steekwerende coltrui Bravo VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Steekwerende coltrui Bravo VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Steekwerende coltrui Bravo VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Steekwerende coltrui Bravo VBR-Belgium€ 1 256,00 € 1 079,44

Ruime voorraad


2XLarge / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken
Large / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken
Medium / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken
Small / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken
XLarge / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken
XSmall / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 079,44Bekijken


Deze zwarte donker grijs steekwerende coltrui Bravo van VBR-Belgium met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snij- en steekwerende aramide.
.
De buitenkant van deze snijwerende en steekwerende coltrui Bravo shirt is gemaakt uit een zwarte aramide soort die brandwerende, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend is.
.
De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn voering, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn voering elke met niveau 5.
.
De combinatie van de snij- en steekwerende aramide met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe messen en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
.
Deze steekwerende coltrui Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare snijwerende en steekwerende hoge kraag. Deze afneembare hoge col beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij steekpartijen.
.
Deze zwarte steekwerende coltrui Bravo shirt beschikt aan de binnenzijde over een Coolmesh voering die zacht is en zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden. De Coolmesh in contact met de huid heeft een goede vochtregulerende werking waardoor de T-shirt fris aanvoelt.
.
Voor wie een goede bescherming wenst tegen een mesaanval, deze steekwerende coltrui Bravo kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals en voelt zo soepel en comfortabel aan als een dikke wintertrui.
.
Machine wasbaar tot 30°C
.
Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.
.
maattanel-full-protection

Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

TK16 januari 2017 om 18:59

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Uitermate tevreden van dit product. Altijd gaan passen in de zaak, maten vallen heel klein. Coolmax voering doet wat het moet doen. De vele lagen werken soms in de mouwen wat tegen tijdens aan- en uit trekken. Eenmaal aan, zit het zoals een normale trui. De afneembare hals kan ook als gezichtsbeschermijn dienen en komt zo tot juist onder neus en oren. Kortom, een aanrader. Interne insertplaatsen voor ballistische inserts zouden nog een te overwegen aanpassing kunnen zijn om als optie aan te bieden. In tegenstelling wat je zou denken, is deze vorm van bescherming niet goedkoper geworden na verloop van tijd, dus ook financieel een goede investering. Kost wel wat, maar dan heb je ook iets waar je wat aan hebt en dat ook werkt zonder dat je zelf moet opletten, het is een vorm van verzekering die altijd voor je werkt. Een tevreden klant die dit product nu al enige jaren heeft en sporadisch gebruikt.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop